Nustebino S. Dariaus ir S. Girėno gatvėje atlikti darbai: viską sutvarkė, bet stotelė liko byrėti | Kas vyksta Kaune

Nustebino S. Dariaus ir S. Girėno gatvėje atlikti darbai: viską sutvarkė, bet stotelė liko byrėti

Skaitytojų nuotr, „Kas vyksta Kaune“ montažas

Praėjusią savaitę į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi skaitytoja iš Aleksoto, kuriai užkliuvo pilnai nebaigta rekonstrukcija S. Dariaus ir S. Girėno gatvėje. Nors šaligatviai ir gatvė įgavo naują veidą, stotelė, kurią labai reikėjo atnaujinti darbininkai tarsi apėjo.

„Gal galite pasidomėti, kodėl Kaune naujai rekonstruotoje S. Dariaus ir S. Girėno gatvėje (Aleksote) nėra įrengtų autobuso stotelių, kaip kitose miesto gatvėse. Įdomu, kodėl taip nutiko, jog gatvė ir šaligatviai buvo sutvarkyti ir pritaikyti netgi dviratininkas, o stotelė likusi sovietmečio laikų“, – teiravosi kaunietė.

Kaip portalui situaciją komentavo Kauno miesto savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Martynas Matusevičius, darbai šioje gatvėje toli gražu nėra baigti – stotelė artimiausiu metu bus atnaujinta.

„S. Dariaus ir S. Girėno gatvės šaligatvių ir viešojo transporto stotelių vietų atnaujinimo darbai dar nėra užbaigti. Artimiausiu metu „S. Dariaus ir S. Girėno g.” stotelėje įrengsime naują suoliuką ir stotelės ženklą su eismo tvarkaraščiais“, – nurodė vedėjas.

Paklausus ar stotelėje bus įrengta stoginė, pašnekovas nurodė, kad jos dar teks palaukti.

„Naujos stoginės stotelėse įrengiamos įvertinus įlipančių jose į viešąjį transportą keleivių skaičių ir esančią kelio infrastruktūrą. Kitąmet stoginę numatoma įrengti stotelėje „S. Dariaus ir S. Girėno g.” važiuojant miesto centro link“, – komentavo jis.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA