Naktinis aliarmas Santakos parke: ieškota skendusios moters | Kas vyksta Kaune

Naktinis aliarmas Santakos parke: ieškota skendusios moters papildyta

Asociatyvi / „Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Nemuno ir Neries upių santakoje vėlų trečiadienio vakarą kauniečiai pastebėjo gausias specialiųjų tarnybų pajėgas. Kaip paaiškėjo, ties Santakos parku ieškota skendusios moters, tačiau krantą ji pasiekė pati.

„Kas vyksta Santakoj? Policija visur važinėja, gaisrinė vaikšto su prožektoriais”, – trečiadienio vakarą pranešė skaitytojai.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento prie VRM Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos duomenimis, apie 22.29 val. gautas pranešimas, kad ties Santakos parku skęsta mergina.

Atvykus ugniagesiams, moteris jau buvo išlipusi į krantą. Pagalbos nereikėjo. Policijos pareigūnų prašymu upe plaukusi 1972 metais gimusi moteris atvežta į Kauno pilies automobilių aikštelę ir perduota pareigūnams.

Papildyta 10.02 val.

Kaip informavo Kauno policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė, apie skęstančią moterį pranešė kartu su ja buvęs 1967 metais gimęs vyras. Anot O. Vaitkevičienės, pranešime buvo teigiama, kad Santakos parke laiką leidusi pora nusprendė išsimaudyti, tačiau moterį netrukus pradėjo nešti stipri upės srovė.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA