Po eismo įvykio pareigūnai Raudondvaryje užtruko – motociklininko laukia nemalonumai | Kas vyksta Kaune

Po eismo įvykio pareigūnai Raudondvaryje užtruko – motociklininko laukia nemalonumai

Ankstų sekmadienio rytą motociklininko kelionė liūdnai baigėsi Raudondvaryje. Staigiame posūkyje nesuvaldęs transporto priemonės, jaunas vyras susižalojo, o atvykę pareigūnai išsiaiškino, kad vairuotojas gerokai įkaušęs.

„Raudondvaryje kažkaip įvyko avarija. Motociklininką išvežė greitoji“, – keistokomis aplinkybėmis J. Naujalio gatvėje, ties M. Valančiaus gatvės sankryža nuvirtusį motociklą ir policijos ekipažą fiksavo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Pasak vyro, kitų avarijoje dalyvavusių eismo dalyvių nesimatė, kaunietis spėjo, kad posūkyje motociklas tiesiog nuslydo ant šono. Nelaimės padarinius skaitytojas įamžino apie 7 val., o po 9 val. pareigūnai vis dar dirbo įvykio vietoje.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtoja „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad pranešimas apie nelaimę Raudondvario kaime gautas 6.38 val. Pirminiais duomenimis, nuo kelio nuvažiavo 1992 m. gimusio asmens vairuotas motociklas.

Netrukus paaiškėjo ir galima nelaimės priežastis. Patikrinus vairuotoją alkoholio matuokliu, šis parodė vidutinį 1,54 prom. girtumą. Motociklu važiavęs vyras taip pat susižeidė ir buvo pristatytas į Kauno klinikas.

Už vairavimą išgėrus žmogui gresia baudžiamoji atsakomybė, pradėtas ikiteisminis tyrimas. Pagal Baudžiamojo kodekso 281 str. 1 d., tas, kas vairavo motorinę transporto priemonę, kai jam nustatytas 1,51 ir daugiau promilių neblaivumas, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA