Kaunietis ieško juodo „BMW“ keleivio: jaunai vairuotojai surengė bjaurų pašventinimą | Kas vyksta Kaune

Kaunietis ieško juodo „BMW“ keleivio: jaunai vairuotojai surengė bjaurų pašventinimą

„Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Nors lietus kiek numušė kaitrą, kai kurių eismo dalyvių galvos Kaune, rodosi, gerokai iškepusios. Vienas „Kas vyksta Kaune“ grupės narys prašo padėti surasti vairuotoją, kuris kefyru aplaistė automobilį ir nuo galvos iki kojų nuliejo prie vairo sėdėjusią merginą.

„Galbūt žinote, kam priklauso juodos spalvos BMW 7 2001-2008 m., GZP***? Ieškomas vyras, ketvirtadienį, 21.40 val. nupylęs visą automobilį kefyru ir labai mandagiai prilaistęs į saloną bei nupylęs merginą nuo galvos iki kojų pro atvirus langus“, – neįtikėtiną incidentą penktadienio naktį socialiniame tinkle nupasakojo vyras.

Anot kauniečio, jaunoji vairuotoja kelis kartus užgeso su svetima mašina važiuodama į pagrindinį kelią. Už merginos stovėjo juodas „BMW“, kuriam prisigretinus, apie 40-50 metų amžiaus keleivis išliejo apie litrą kefyro. Liudininko vertinimu, vyras buvo gerokai įkaušęs.

„Mielai susipažinčiau ir paklausčiau, kiek kainavo kefyras Aleksoto „Šile“, – gudriai šypsojo „Kas vyksta Kaune“ grupėje paviešinto įrašo autorius.

Toks maisto produktų netausojantis „BMW“ keleivio elgesys potencialiai galėtų užtraukti atsakomybę pagal LR administracinių nusižengimų kodekso 439 str., dėl naudojimosi automobilių transportu tvarkos pažeidimo.

Šio straipsnio 2 dalyje numatoma, kad šiukšlių, nuorūkų ar kitų daiktų išmetimas pro transporto priemonės langus arba duris užtraukia baudą nuo 14 iki 30 eurų.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA