Kaunietė įspėja: geriau tujų iš čia nepirkite | Kas vyksta Kaune

Kaunietė įspėja: geriau tujų iš čia nepirkite papildyta

Skaitytojos nuotr., „Kas vyksta Kaune“ montažas

Penktadienį į portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi kaunietė su įspėjimu visiems ieškantiems tujų. Kaip pasakojo moteris, kelis šimtus euro kainavusios tujos kelios dienos po jų pristatymo pradėjo ruduoti, kol galiausiai puse jų išnyko. Tuo tarpu pardavėjas atsisako reaguoti į bet kokius skundus.

„Noriu įspėti žmones, kad prieš perkant augalus būtų labai atsargūs. Yra pardavėjų, kurie pardavinėja nekokybiškus augalus, kurių dauguma neprigyja ir neprisiima atsakomybės. Vienas tokių smaragdusodas.lt“, – rašė skaitytoja.

Ji vėliau atsiuntė diskusiją iš „Facebook“ grupės „Stilingo sodo kūrimas“, kur kiti vartotojai pasidalino analogiška patirtimi.

„Tujos iš grunto maišų. Kada pirkome sakė dar ne per vėlu sodinti (pirkta prieš 1,5 mėn.). Prižiūrėjome taip kaip nurodė tujas atvežę darbuotojai. Deja, vos pasodinus po kelių dienų pradėjo ruduoti. Po mėnesio laiko iš 46 tujų daugiau nei puse rudos“, – grupėje rašė skaitytoja.

Kaip toliau pasakojo nukentėjusioji, pardavėjas ne tik nereagavo į skundus, bet ją dar ir užblokavo.

„Pardavėjas nesileidžia į kalbas, neatsako už savo augalus, tvirtina, kad augalams garantijos nėra. O „Facebook’e“ net užblokavo. Tačiau augalai, kaip ir visos kitos prekės, turi garantiją, tai patvirtino ir vartotojų teisės“, – pažymėjo ji.

Galiausiai, skaitytoja įraše kvietė visus nepirkti tujų iš šio pardavėjo.

„Rekomenduoju apeiti šitą vietą ir nepirkti tujų su nukapotum šaknim, kurios dauguma neprigyja“, – įspėjinėjo moteris.

Po skaitytojos įrašu tokia pačia patirtimi dalinosi ir kiti vartotojai. Kol vieni guodėsi, kad dėl nekokybiškų produktų prarado tūkstančius, kiti pastebėjo, kad augalų pardavėjas su jais elgėsi panašiai – užblokavo, trynė neigiamus atsiliepimus.

Papildyta birželio 21 dieną 16.40 val.

Kaip pirmadienį informavo kitus įspėti norėjusi kaunietė, nurudavusios tujos, pardavėjo noru, bus pakeistos naujomis.

„Pardavėjas tujas pakeičia naujomis, tad pretenzijų nebeturiu”, – nemalonią patirtį kitomis spalvomis nupiešė nukentėjusioji.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA