Skaitytoja: užsikišusi sankryža prie neseniai baigto „McDonald’s“ tapo nauja kasdienybe | Kas vyksta Kaune

Skaitytoja: užsikišusi sankryža prie neseniai baigto „McDonald’s“ tapo nauja kasdienybe

Skaitytojos nuotr.

Prieš pusmetį strateginėje vietoje šalia „Megos“ atsidaręs naujas „McDonald’s“ restoranas nudžiugino ne visus. Viena kaunietė pastebėjo, kad dėl naujo traukos centro, šalia esančioje sankryžoje nuolat formuojasi kamščiai.

„Vytėnų gyventojų kasdienybė. Atsidarius restoranui, tenka laukti eilėse, kemšasi visa sankryžą“, – rašė kaunietė.

Kaip matyti skaitytojos nuotraukose, gatvėje priešais restoraną yra nutįsusi ilga automobilių eilė. Vairuotojams norintiems vykti į Vytėnus tenka laukti eilėje, kadangi toliau į gyvenvietę galima važiuoti vos viena juosta, o šia naudojasi automobiliai sukantys į „McDonald’s“ restoraną.

Kamščiai šalia naujo „McDonald’s“

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad naujasis „McDonald’s“ tinklo restoranas Kaune buvo atidarytas rugsėjo 7-ąją. Kaip nurodė įmonė, naujasis restoranas, įsikūręs Islandijos pl. 30B, yra ketvirtas „McDonald‘s“ Kaune ir 16 Lietuvoje. Į naują restoraną įmonė investavo daugiau kaip 1 milijoną eurų.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA