Darbe netikėtai mirė Kaišiadorių rajono savivaldybės administracijos direktorius | Kas vyksta Kaune

Darbe netikėtai mirė Kaišiadorių rajono savivaldybės administracijos direktorius

Kaišiadorių r. sav. nuotr.

Šiandien, kovo 22 d., darbo metu Kaišiadorių rajono savivaldybėje netikėtai mirė Kaišiadorių rajono savivaldybės administracijos direktorius Mindaugas Nasevičius. Socialiniame tinkle paviešintoje žinutėje nurodoma, kad velioniui buvo tik 53-eji. Tikslias mirties aplinkybes aiškinasi medikai.

Kaip pirmadienį, apie 17 val., paskelbta Kaišiadorių rajono savivaldybės „Facebook“ puslapyje, velioniui staiga susmukus savivaldybės darbuotojų virtuvėlėje, buvo iškviesti medikai. Atvykę gydytojai darė viską, ką galėjo, tačiau išgelbėti M. Nasevičiaus gyvybės nepavyko.

„Mindaugo Nasevičiaus mirtis buvo visiškai netikėta ir nelaukta žinia. Visos Kaišiadorių rajono savivaldybės komandos ir krašto vardu reiškiu nuoširdžią užuojautą Mindaugo žmonai Daivai Nasevičienei ir velionio artimiesiems. Mūsų visų atmintyje Mindaugas Nasevičius išliks kaip doras, sąžiningas ir Kaišiadorių kraštą nuoširdžiai mylėjęs žmogus“, – teigia Kaišiadorių rajono savivaldybės meras Vytenis Tomkus.

Savivaldybė pažymi, M. Nasevičių buvus vienu iš Lietuvos persitvarkymo sąjūdžio Kaišiadorių grupės steigėjų, 2014–2019 m. dirbus Žaslių seniūnu, o nuo 2019 m. gegužės 30 d. užėmus Kaišiadorių rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pareigas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA