Papildomai atnaujinami 28 tarpmiestiniai autobusų reisai | Kas vyksta Kaune

Papildomai atnaujinami 28 tarpmiestiniai autobusų reisai

Asociatyvi / „Kautra“ nuotr.

Tarpmiestinių keleivių vežėja „Kautra“ nuo kovo 24 dienos atnaujina 28 papildomus reisus. Reisai numatyti į Lazdijus, Ukmergę, Anykščius, Kupiškį, Pandėlį, Biržus, Kelmę, Šiaulius, Molėtus, Vilkaviškį, Radviliškį, Raseinius, Jurbarką, Vilnių ir kitus mietus.

Kaip nurodoma „Kautros“ pranešime, reisai atnaujinami dėl būtinojo keleivinio susisiekimo. Dalis regionų viso karantino metu neturėjo patogaus ir dažno susisiekimo, o nuo kovo 24 dienos situacija šiuose regionuose keičiasi.

Atnaujinus šiuos reisus, bendras įmonės aptarnaujamų reisų kiekis bus atnaujintas virš 50 proc. lyginant su buvusiu kiekiu iki karantino. Tai yra didžiausias skaičius tarp visų tarpmiestinio susisiekimo vežėjų Lietuvoje šiuo metu.

Nuo kovo 24 d. atnaujinami autobusų reisai / „Kautra“ nuotr.

Tuo metu kompanija „Toks“, naujienų agentūros BNS duomenimis, suplanavo nuo balandžio atnaujinti reisus iš Vilniaus į Joniškį bei Skuodą. Pasak įmonės vadovo Arūno Indrašiaus, tuomet bendrovė bus atnaujinusi apie 40 proc. tarpmiestinių reisų.

„Laukiame informacijos, kokie ribojimai galios Velykų laikotarpiu ir bendros situacijos dėl karantino. Likę maršrutai bus atidaromi atsižvelgiant į ribojimų atlaisvinimą tarp savivaldybių“, – BNS sakė A. Indrašius.

Šiuo metu „Toks“ veža iš Vilniaus į Kybartus, Klaipėdą, Naująją Akmenę, Biržus, Mažeikius, Šakius, Rokiškį, Tauragę, Šilalę bei Palangą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA