Ties Palemonu magistralėje apvirtusio automobilio vairuotoją laisvino ugniagesiai | Kas vyksta Kaune

Ties Palemonu magistralėje apvirtusio automobilio vairuotoją laisvino ugniagesiai

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Penktadienio popietę Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba (PGV) pranešė apie A1 magistralėje įvykusią nelaimę. Nuvažiavęs nuo kelio, ties posūkiu į Palemoną vertėsi automobilis, jo vairuotoją vadavo ugniagesiai. Įtariama, kad avarija įvyko pablogėjus vyro sveikatai.

Kaip nurodo Kauno PGV, 13 val. gautas pranešimas, kad automagistralėje A1 judant Vilniaus kryptimi, nusukime į Palemoną už viaduko nuo kelio nuvažiavo ir apvirto automobilis.

Ugniagesiai informuoti, kad į medžius atsitrenkusi transporto priemonė stovi vertikaliai, salone matyti prispausti, galimai sužeisti žmonės, kuriems reikia pagalbos.

13.11 val. Kauno PGV patikslino, kad „Volkswagen“ markės automobilyje rastas prispaustas žmogus, ruošiama gelbėjimo įranga, dar po kelių minučių pranešta, jog vairuotojas išlaisvintas, laukiama medikų ir policijos.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad 1956 m. gimęs vairuotojas pristatytas į gydymo įstaigą.

Manoma, kad asmuo nuo kelio nuvažiavo sutrikus sveikatai. Apie vairuotojo blaivumą duomenų kol kas nėra. Nelaimės vietoje tebedirba tarnybos, tad link Vilniaus važiuojantys vairuotojai turėtų būti atidūs.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA