Masinis susidūrimas Tunelio gatvėje – kelias sunkiai pravažiuojamas | Kas vyksta Kaune

Masinis susidūrimas Tunelio gatvėje – kelias sunkiai pravažiuojamas

Skaitytojos Sandros nuotr.

Skaitytojai pranešė apie Tunelio gatvėje įvykusį eismo įvykį, kuriame susidūrė ne vienas automobilis. Eismas vyksta, tačiau šią atkarpą kryptimi link A. Baršausko gatvės įveikti užtruks ilgiau nei įprastai.

Kauniečiai pasidalino nuotraukomis iš įvykio vietos, tačiau specialiųjų tarnybų nematyti. Susisiekus su Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties vyresniąja pamainos gydytoja, ši informavo, kad apie įvykį pranešimų negauta.

Iš nuotraukų galima spėti, kad susidūrė bent keturi automobiliai, įskaitant galimai „Seat“, „Opel“ ir „Audi“ markių automobilius.

Susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstove spaudai, Odeta Vaitkevičiene, ji informavo, kad pareigūnai pranešimo apie eismo įvykį nėra gavę, greičiausiai vairuotojai pildo eismo įvykio deklaraciją savarankiškai.

Eismo sąlygas sunkina snygis

Didžiojoje šalies dalyje vietomis yra nedidelis snygis, sako kelininkai.

Lietuvoje pagrindinių kelių dangos daugiausia šlapios arba drėgnos, vietomis su šlapio sniego provėžomis, praneša Lietuvos automobilių kelių direkcijos Eismo informacijos skyrius.

Mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai su prispausto ar puraus sniego sluoksniu iki 10 cm, vietomis yra apledėjusių kelių ruožų.

Didžiojoje šalies dalyje vietomis nedidelis snygis, tik šalies vakaruose be žymesnių kritulių.

Oro temperatūra nuo 4 iki 9 laipsnių šalčio, pajūryje iki 2 laipsnių šilumos.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia. Detalią Kauno orų prognozę rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA