Kauną drebina dar vienos garsios poros skyrybos? | Kas vyksta Kaune

Kauną drebina dar vienos garsios poros skyrybos? papildyta L. Kazlauskienės komentaru

delfi.lt 2021/01/12 12:29
DELFI nuotr.

Dažnai kaip pavyzdinė pora įvardijami Liveta ir Petras Kazlauskai prisipažįsta ne kartą pagalvoję apie skyrybas. Ar garsioji atlikėjų šeima išties byra? Jurijus Smoriginas po interviu su Liveta sako, kad apie žinomą dainininkę išgirsime daug įdomių dalykų.

TV3 publicistikos laida „Prieš Srovę“ tapo atvira laida atviriems žmonėms. „Siūlydama garsiajam choreografui Jurijui Smoriginui išbandyti jėgas interviu žanre, tikėjausi, kad jo interviu su dainininke Liveta Kazlauskiene bus įdomus, pasakoja laidos „Prieš srovę“ kūrėja Audrė Kudabienė, – bet kad jis bus dar ir toks netikėtai atviras – tai nustebino.“

„Žinote kodėl nusprendžiau prakalbinti būtent Livetą? Kaip scenos artistas matau visuomenei pateikiamą jos įvaizdį – miela, šilta, trapi moteris, nors dėk prie žaizdos, bet ar ji tokia pati realiame gyvenime? Nujaučiu, kad ne“, – pranešime žiniasklaidai atvirauja Jurijus.

Į svečius pakviestas Jurijus ir pats nesitikėjo išgirsti kokios audringos nuotaikos kartais siautėja žinomoje šeimoje.

„Jūs, Liveta, pirmą kartą viešai tai pasakojate?“, – interviu metu nustebo maestro, kai Liveta prasitarė apie savo žygius pas pažįstamą teisininkę, ketindama paduoti skyrybų prašymą.

„Viskas, skiriamės“ – tokie žodžiai ne kartą skambėjo ir iš Petro lūpų, prasitaria dainininkė. Savo vyrui moteris dėkinga už svarbiausius dalykus nutikusius jos gyvenime, tačiau ji neslepia, kiek buvo jaudulio, kai pamatė Petrą išeinantį iš namų. Į Livetos klausimą „kada grįši“, Petras atsakė trumpai – „nežinau“.

Laida „Prieš srovę“ šį antradienį, 19.30 val. per TV3.

Papildyta 13.06 val.

Delfi“ susisiekė su dainininke L. Kazlauskiene, kuri patikino, kad jųdviejų santykiai tvirti, tačiau būta visko.

Liveta „Delfi“ sakė, kad pasirodžius šiam straipsniui pasipylė skambučių lavina. Susirūpinę giminaičiai ir bičiuliai suskubo domėtis, ar jųdviejų su Petru santuoka nėra pakibusi ant plauko.

„Tikrai jokios skyrybos nevyksta. Tai buvo tiesiog sakinys, ištrauktas iš konteksto. Įsivaizduokite, mes ištisą parą kartu. Ir koncertuose, ir namuose, ir kelionėse, ir automobilyje – ištisai kartu. Būdavo anksčiau ir keturi koncertai per parą – naktį keliesi kelias valandas numigęs ir vėl važiuoji. Ir ištisai mašinoje, pavargę, neišsimiegoję, nepavalgę. Tad tikrai vien apie idealius santykius pasakoti negalime. Taip nebūna, žmonės pykstasi. Mes pasakojame žmonėms apie tikrus, žmogiškus santykius, kuriuose būna visko: ir gražių, ir jautrių momentų. Viską praeini. Nėra keista, kad buvome susipykę, kad galvojome apie skyrybas“, – kalbėjo Liveta.

Na, o laidoje, anot Livetos, buvo pasakota apie barnį, įvykusį prieš penkiolika metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA