Kaune – išskirtinis kompiuterinės įrangos ir aksesuarų salonas | Kas vyksta Kaune

Kaune – išskirtinis kompiuterinės įrangos ir aksesuarų salonas

R. Tenio nuotr.

Kompiuteris – šiandien ypatingai svarbus ne tik darbo, bet ir atsipalaidavimo bei laisvalaikio praleidimo įrankis. Kompiuterinės įrangos ir su ja susijusių aksesuarų pardavimu užsiimanti kauniečių įmonė „OCPC“ pataria, jog renkantis kompiuterį ypatingai svarbu aiškiai įsivardinti savo poreikius bei iš arti susipažinti su galimais pasirinkimo variantais. Dėl šios priežasties įmonė „OCPC“ kauniečiams atveria kompiuterinės įrangos saloną, kuriame – galimybė gyvai susipažinti ir patirti tai, ką reiškia naudotis ir žaisti kompiuteriu, pagal kliento suplanuotą pirkimo biudžetą.

Baigėsi laikai, kuomet kompiuterio vieta – tik po kompiuteriniu stalu. Šiandien dažnai kompiuteris tampa išskirtine, žavia ir akį traukiančia interjero detale. Dėl šios priežasties, kompiuterinės įrangos salonas „OCPC“ daug dėmesio skiria ne tik techninėms įrangos specifikacijoms, bet ir kompiuterių dizainui, taip sukurdami sąlygas norimą įrenginį atrasti net ir tiems pirkėjams, kurių poreikiai bei lūkesčiai yra išties labai aukšti.

Prieš perkant kviečia išbandyti

Jau daugiau nei pusę metų Kaune veikianti įmonė „OCPC“ kauniečiams siūlo pasaulyje garsiausių ir populiariausių kompiuterinės įrangos gamintojų sprendimus. Siekdama užtikrinti aukščiausio lygio klientų patirtis, įmonė atvėrė naujojo salono duris, kuriame pagrindinis dėmesys – pilnas kliento poreikių išpildymas pasiūlant pilną sistemos sprendimą.

Kompiuterinės įrangos salonas „OCPC“ / R. Tenio nuotr.

„Šiandien rinkoje gana įprasta kompiuterinę įrangą pirkti užsakomosios prekybos principu. Internetinėje ar fizinėje parduotuvėje klientas pamato jau sukomplektuotą, tačiau išjungtą prietaisą, jį apžiūri tik vizualiai, o testavimas vyksta jau sumokėjus pinigus ir pajungus įrenginį namuose.

Ši praktika tinkama tik tuo atveju, jei pirkėjas tiksliai žino, kokių techninių specifikacijų įrenginio jam reikia. Visgi, natūralu, jog dauguma pirkėjų tokių žinių neturi. Todėl „OCPC“ komandos tikslas – išgirsti klientų poreikius, sukomplektuoti kompiuterį ir jo priedus pagal juos ir prieš priimant galutinį sprendimą klientui, esant poreikiui ,suteikti galimybę prasitestuoti norimą įrangą“, – sako „OCPC“ vadovas Arnoldas Žentelis.

Kompiuterinės įrangos salone „OCPC“, įsikūrusiame adresu Šv. Gertrūdos g. 7, Kaunas, lankytojus pasitinka ekspozicinė erdvė, kurioje – subalansuotų kompiuterinių sistemų pavyzdžiai, kuriuos sudaro kompiuteriai, monitoriai, išmanūs stalai bei žaidimams skirtos kėdės. Taip pat, ir smulkieji aksesuarai: kompiuterių pelės, klaviatūros, ausinės, web kameros, mikrofonai ir kiti svarbūs elementai.

Kompiuterinės įrangos salonas „OCPC“ / R. Tenio nuotr.

Didelis dėmesys klientui pirkimo proceso metu bei po jo

Aiškiai žinodami savo poreikius klientai gali rinktis jau sukomplektuotus sprendimus, o su kompiuterinėmis specifikacijomis nesusidūrę pirkėjai savo poreikius gali patikėti į „OCPC“ specialistų rankas.

„Mūsų siekis – aukščiausio lygio klientų aptarnavimo patirtys, o kompiuterius galime sukomplektuoti pagal labai individualius ar net specifinius kliento poreikius: skirtus žaidimams, darbui, turinio kūrimui, vaizdo medžiagos apdirbimui, skaičiavimams ir kitoms veikloms.

Klientas mums įvardiną galimą savo biudžetą bei poreikius, o mūsų užduotis pasiūlyti geriausią galimą sprendimą. Ryšį su klientais palaikome ir į kylančius klausimus atsakinėjame net ir po pirkimo. Tikime, jog būtent dėl šios priežasties didžioji dalis mūsų klientų atkeliauja pagal draugų, kolegų ar artimųjų rekomendacijas“, – sako A. Žentelis.

Susipažinti ir išbandyti įmonės asortimentą klientai gali „OCPC“ salone, adresu Šv. Gertrūdos g. 7, Kaunas, arba internetinėje svetainėje. Daugiau „OCPC“ asortimento naujienų – įmonės „Facebook“ tinkle.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA