Didmeninės prekybos įmonė „Toskanas“ atvėrė pirmąją parduotuvę Kaune | Kas vyksta Kaune

Didmeninės prekybos įmonė „Toskanas“ atvėrė pirmąją parduotuvę Kaune

R. Tenio nuotr.

Akyliausieji kauniečiai jau galėjo pastebėti, jog Kauno „Urmo“ prekybos miestelyje (Pramonės pr. 14, Kaunas) duris atvėrė nauja plataus vartojimų prekių parduotuvė „Toskanas“. Naujoji parduotuvė – pirmoji vieta, kurioje pirkėjams bus prieinamas platus ir išskirtinis, jau septynerius metus Lietuvoje sėkmingai veikiančios, didmeninės prekybos įmonės UAB „Toskanas“ asortimentas.

Erdviose prekybos miestelio „Urmas“ Žaliosios galerijos 3 salės patalpose įsikūrusioje parduotuvėje „Toskanas“ lankytojus pasitinka daugiau nei 1000 skirtingų produktų pozicijų – nuo kasdieninio vartojimo maisto bei išskirtinai plataus gėrimų asortimento iki buitinių ir asmens higienos prekių.

„Nuo pat įmonės įkūrimo 2013-aisiais, pagrindinė mūsų veikla buvo didmeninė prekyba. Aptarnaujame restoranus, kavines, skirtingo dydžio mažmenines parduotuves bei kitus verslo subjektus. Užsitikrinus galimybę klientams pasiūlyti patrauklias kainas bei nuolat kokybiškai plėsti savo asortimentą, kilo idėja jį atverti ne tik įmonių, bet ir kasdieniniams žmonių poreikiams.

Tokiu būdu šių metų pradžioje startavome su el. prekyba, o jausdami klientų poreikį bei palaikymą, nusprendėme atverti ir fizinės parduotuvės duris“, – sako UAB „Toskanas“ vadovas Rimvydas Mackevičius.

Parduotuvė „Toskanas“ / R. Tenio nuotr.

Betarpiškas ir lankstus aptarnavimas

Įmonės tikslas – sukurti lanksčias apsipirkimo sąlygas. Dėl šios priežasties, „Toskanas“ parduotuvėje apsiperkantiems pirkėjams sukurtos galimybės gauti individualius pasiūlymus ar net pateikti užklausas dėl norimų įsigyti, tačiau parduotuvėse dar nematytų produktų.

„Mūsų vertybė, o kartu ir stiprybė, yra lankstumas. „Toskanas“ tiekimo ir aptarnavimo grandinė yra gerokai trumpesnė, nei kitų didmenine prekyba užsiimančių įmonių. Atitinkamai, klientui išreiškus tam tikrą poreikį ar lūkestį, jį įgyvendinti galime kur kas paprasčiau ir greičiau. Tarp daugiau nei tūkstančio pozicijų neradęs ieškomos, mūsų parduotuvėje klientas gali pateikti užklausą norimam produktui gauti.

Mūsų vadybininkai pasirūpins produkto suradimu, o esant poreikiui – ir pristatymu į kliento nurodytą vietą. Galiausiai, pirkdami didesnį kiekį produktų, klientai gali kreiptis į mūsų komandą ir gauti individualų kainos pasiūlymą. Pavyzdžiui, tai itin naudinga organizuojant šeimos, darbo ar kitas šventes“, – sako „Toskanas“ vadovas.

Kas kartą apsilankius „Toskanas“ parduotuvėje klientus pasitinka ne tik įprasti ir visiems puikiai pažįstami produktai, bet ir įvairios, rinkoje dar nematytos naujienos.

„Mūsų tikslas – pateikti įdomų, unikalų produktą ir tokiu būdu vartotoją nustebinti kiekvieno apsipirkimo metu. Visgi, tai yra tarsi pridėtinė vertė. Puikiai suprantame, koks brangus yra mūsų pirkėjų laikas, tad kas kartą apsilankę jie gali nusipirkti ir visų reikalingų bei jau pamėgtų kasdieninių produktų. Asortimento atranką vykdome itin kruopščiai, daug dėmesio skirdami tiek mūsų vietinės Lietuvos rinkos gamintojų analizei, tiek užsienio tiekėjams. Rinkdamiesi produktus akcentuojame kokybę, nesitaikome į žemos kokybės, pigias prekes“, – teigia „Toskanas“ vadovas.

Pasirūpins ir dovanomis

Lanksčias apsipirkimo sąlygas „Toskanas“ komanda siūlo ir šventinio apsipirkimo metu. Pirkdami didesnius kiekius produktų pirkėjai gali teirautis specialaus kainos pasiūlymo bei pristatymo, o ieškantys dovanų – individualių pasiūlymų.

Parduotuvė „Toskanas“ / R. Tenio nuotr.

„Šventiniam periodui klientams ruošiame specialius rinkinius ir dovanėles. Jų turinį pirkėjai gali susikomplektuoti pagal savo poreikius, o mūsų komanda suruoš, šventiškai supakuos bei, esant poreikiui, suruoštas dovanėles pristatys į norimą vietą. Dovanų dėžutėse gali atsirasti visos mūsų asortimente esančios prekės“, – sako R. Mackevičius.

UAB „Toskanas“ parduotuvė įsikūrusi prekybos miestelio „Urmas“ Žaliojoje galerijoje, 3 salėje, adresu Pramonės pr. 14, Kaunas. Norintys užsisakyti produktus internetu ir gauti juos nurodytu adresu, gali apsipirkti įmonės el. parduotuvėje.

Sekti specialius pasiūlymus pirkėjai gali įmonės „Facebook“ paskyroje: UAB Toskanas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA