Palemone naktis buvo nerami | Kas vyksta Kaune

Palemone naktis buvo nerami

„Facebook“ grupės „Kauno Palemono bendruomenė“ nuotr.

Šeštadienio naktį ir ankstų rytą Palemono gyventojų dėmesį atkreipė specialiųjų tarnybų sujudimas Marių gatvėje. Čia dirbo policija ir greitoji pagalba, nors tikroji iškvietimo priežastis iki galo neaiški.

Kaip matyti „Facebook“ grupėje „Kauno Palemono bendruomenė“ apie 6 val. paviešintoje nuotraukoje, į Marių gatvę suvažiavo bent po du policijos ir greitosios medicinos pagalbos ekipažus.

Vietos gyventojai policijos pareigūnus šioje vietoje pasakojo pastebėję dar 1 val. nakties. Iš to liudininkai sprendė, kad tarnybos darbo turėjo visą naktį.

Susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojo, šis, visgi, tikslios iškvietimo priežasties nurodyti negalėjo. Pareigūnams šią naktį buvo pranešta apie Marių gatvėje triukšmaujančius asmenis, tačiau tokios pajėgos važiavo ne dėl to.

Budintis pareigūnas spėjo, kad policiją ant kojų Palemone galėjo sukelti penktadienio vakarą iš atvirosios kolonijos Pravieniškėse pabėgęs nuteistasis, nors tai nepaaiškina greitosios dalyvavimo.

Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnioji gydytoja informacijos apie iškvietimą Marių gatvėje „Kas vyksta Kaune“ suteikti negalėjo. Tuo metu primename, kad Albertas Bykovas iš Pravieniškių pataisos namų pabėgo lapkričio 13 d., apie 18.25 val.

Kalėjimų departamento duomenimis, asmuo į atvirąją koloniją atvežtas tik lapkričio 10 d., jis nuteistas pagal Baudžiamojo kodekso 178 str., dėl vagystės. Šiuo metu paskelbta A. Bykovo paieška.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA