Iš Pravieniškių pataisos namų pabėgo kalinys | Kas vyksta Kaune

Iš Pravieniškių pataisos namų pabėgo kalinys bėglys sulaikytas

Asociatyvi / DELFI nuotr.

Trylikta diena, penktadienis – pažymėtas nenaudėlio sėkme. Policijos departamentas praneša, kad iš pataisos namų pabėgo nuteistas asmuo.

Kaip nurodoma Policijos departamento pranešime, incidentas užfiksuotas lapkričio 13 d., apie 18.25 val., Kaišiadorių rajone esančiame Pravieniškių II kaime.

Iš čia esančių pataisos namų, policijos duomenimis, pabėgo 1979 m. gimęs nuteistasis. Asmuo atlieka bausmę pagal Baudžiamojo kodekso 178 str. dėl vagystės.

Atnaujinta 13.22 val.

Kalėjimų departamentas šeštadienį po vidurdienio patikslino, kad pabėgęs nuteistasis Albertas Bykovas į atvirąją koloniją atvežtas lapkričio 10 d. Šiuo metu paskelbta jo paieška.

Pabėgęs ir ieškomas A. Bykovas / KD nuotr.

„Primename, kad atvirose kolonijose laisvės atėmimo bausmę atlieka už neatsargius ir tyčinius nusikaltimus, už kuriuos paskirta laisvės atėmimo bausmė neviršija vienerių metų, nuteisti asmenys. Atvirose kolonijose nuteistieji laikomi be apsaugos, bet yra prižiūrimi“, – pažymima Kalėjimų departamento pranešime.

Atnaujinta 16.50 val.

Kalėjimų departamento Kriminalinės žvalgybos pareigūnai šeštadienį Kaune sulaikė iš atvirosios kolonijos Pravieniškėse pasišalinusį nuteistąjį.

Pasak departamento, nuteistasis pristatomas į Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos III sektoriaus tardymo izoliatorių, bus sprendžiamas klausimas dėl kardomosios priemonės – suėmimo skyrimo.

Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA