Žemuosiuose Šančiuose – smarkus trijų automobilių susidūrimas: eismas paralyžiuotas | Kas vyksta Kaune

Žemuosiuose Šančiuose – smarkus trijų automobilių susidūrimas: eismas paralyžiuotas

Stop kadro nuotr.

Antradienio rytą Žemuosiuose Šančiuose susidūrė trys lengvieji automobiliai, du vairuotojai pristatyti į gydymo įstaigą.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ nurodė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė, pranešimas apie susidūrimą A. Juozapavičiaus prospekte gautas apie 7.56 val.

Į eismo įvykį pateko trys lengvieji „Audi A3“, „Toyota“ ir „Kia“ automobiliai. 1990 metais gimusi „Toyota“ vairuotoja ir 1961 gimęs „Kia“ vairuotojas pristatyti į gydymo įstaigą. Pirminiais duomenimis, vairuotojai buvo blaivūs. Įvykio aplinkybės tiriamos.

Tuo tarpu kauniečiai praneša apie dideles spūstis, A. Juozapavičiaus prospektu sunkiai pravažiuojama iš abiejų pusių. Pasak O. Vaitkevičienės, įvykio vietoje eismą kontroliuoja policijos pareigūnai, tačiau pravažiuoti – įmanoma.

Papildyta 09.51 val.

Kauniečių teigimu, eismo įvykio vietoje vis dar dirba policijos pareigūnai, sumaitotos transporto priemonės dar nepatrauktos nuo kelio, formuojasi spūstys.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA