Fiksuoja skaitytojai: kaukėtas vyriškis su strėle puola pareigūnus | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja skaitytojai: kaukėtas vyriškis su strėle puola pareigūnus

„Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Penktadienio rytą „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas ne kasdien matomas įvykis: būrys pareigūnų bandė sulaikyti agresyviai nusiteikusį vyrą, kuris rankoje turėjo aštrų daiktą.

Anot vaizdo medžiagą atsiuntusio kauniečio, veiksmas vyko Petrašiūnuose, netoli šio mikrorajono turgaus. Kaip matyti įraše, 4 policijos pareigūnai bando sutramdyti vyriški, kuris, kaip teigė skaitytojas, rankoje laikė daiktą panašų į peilį.

Norėdami sutramdyti nenaudėlį, policininkai iš pradžių bandė derėtis žodžiu, tačiau vyriškis į kalbas nesileido. Buvo nuspręstą panaudoti dujų balionėlį, tačiau vyriškis toliau nepaisė įsakymų.

Galiausiai, 3 policininkai puolė vyrą rankomis ir paguldė jį ant važiojamosios kelio dalies.

Agresyvus vyriškis / „Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Kaip portalui nurodė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis, pranešimas apie siautėjantį vyrą buvo gautas 9 val. 15 min. Pareigūnams sutramdžius apie 65 metų vyriškį, paaiškėjo, kad šis buvo neblaivus.

Tiesa, budėtojas nurodė, kad vyras rankose laikė vylą (strėlę), o ne peilį.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA