Unikali galimybė Kauno moksleiviams: kviečia susipažinti su autosportu | Kas vyksta Kaune

Unikali galimybė Kauno moksleiviams: kviečia susipažinti su autosportu

„KTK Racing Division“ komandos vadovas P. Bonkevičius / Organizatorių nuotr.

Jau trečius metus iš eilės organizuojama Kauno technikos kolegijos (KTK) akademija į užsiėmimus kviečia Kauno miesto ir rajono moksleivius. Kaip teigia organizatoriai, tai unikali galimybė žengti pirmuosiuos žingsnius ir plačiau susipažinti su technine sporto šaka – automobilių sportu, gal net tapti profesionaliu inžinieriumi ar lenktyninio automobilio pilotu.

[galerija kiek=”4″]

Kauno technikos kolegijos lenktynių komanda – „KTK Racing Division“ džiaugiasi dideliu moksleivių susidomėjimu ir projekto sėkme.

„Esame profesionali lenktynių komanda, visko mokėmės patys ir žinome, kaip yra sunku susirinkti visa informaciją ir žinoti nuo ko pradėti. Matydami jaunų žmonių susidomėjimą ir norą įsilieti į automobilių sportą, 2018 metais įkūrėme šį projektą, kurio tikslas ne tik supažindinti moksleivius, bet ir duoti pamatuojamų rezultatų“, – įžvalga dalinasi komandos vadovas ir įkūrėjas Povilas Bonkevičius.

KTK akademija susideda iš teorinių žinių ir praktinių įgūdžių lavinimo. Projekto dalyviai ne tik įgauna teorinių žinių, įgūdžius lavina kartingų važiavimuose ir profesionaliame lenktynių simuliatoriuje.

KTK akademijos lenktynių simuliatorius / Organizatorių nuotr.

Užsiėmimai prasideda Spalio mėnesį ir vyksta kartą į savaitę „po pamokų“ visiems patogioje vietoje, Žaliakalnyje įsikūrusioje Kauno technikos kolegijoje, tačiau registracija būtina iki Rugsėjo 14 dienos.

Atsižvelgdami į susidariusią ekstremalią situaciją šalyje, organizatoriai nuolat seka informaciją ir dalį užsiėmimų organizuos nuotoliniu būdu.

Registracijos nuoroda ir papildoma informacija čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA