Kaune būstinę turinti kelionių agentūra atleidžia darbuotojus ir stabdo veiklą | Kas vyksta Kaune

Kaune būstinę turinti kelionių agentūra atleidžia darbuotojus ir stabdo veiklą

BNS, „Kas vyksta Kaune“ inf. 2020/08/03 22:04
Asociatyvi / Archyvo nuotr.

Kelionių agentūra „Krantas Travel“ stabdo veiklą, atleidžia didžiąją dalį darbuotojų – apie tai informuota Užimtumo tarnyba. Nors naujų užsakymų įmonė šiuo metu nepriima, teigia nebankrutuojanti.

Naujienų agentūros BNS žiniomis, bendrovė Užimtumo tarnybai pranešė apie atleidimą perspėjusi 21 iš 27 darbuotojų. Nurodoma, kad jie įspėti dėl „darbo organizavimo pakeitimų.“

Oficialioje įmonės svetainėje pasitinka trumpas pranešimas, kuriame nurodoma, kad veikla stabdoma ir nuo liepos nauji kelionių užsakymai nebepriimami. Bendrovės tvirtinimu, ji nebankrutuoja, nors būtojo laiko atsisveikinimas žinutės pabaigoje skamba nelabai optimistiškai.

Pranešimas „Krantas Travel“ internetiniame portale / „Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Su bendrovės vadovu Putinu Bielskiu BNS susisiekti nepavyko.

Svetainėje Rekvizitai.lt pateikiamais duomenimis, turizmo ir kelionių agentūra „Krantas travel“ veiklą pradėjo 1998 m. spalio 1 d., įmonė veikia beveik 22 metus.

Pardavimo biuruose Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje dirbo 27 darbuotojai. Agentūra teikė verslo ir poilsio kelionių organizavimo paslaugas, pardavinėjo lėktuvų ir keltų bilietus, užsiėmė viešbučių rezervacija ir transporto nuoma.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA