Autostradoje ties Giraite nuo kelio nulėkus „BMW“ keleivė išvežta į ligoninę (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Autostradoje ties Giraite nuo kelio nulėkus „BMW“ keleivė išvežta į ligoninę (papildyta)

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Pirmoji savaitės diena ne visiems prasidėjo sėkmingai – į eismo įvykį pakliuvęs 5 serijos „BMW“ vairuotojas atsidūrė griovyje. Buvo neapsieita ir be pareigūnų pagalbos.

Susisiekus su Kauno apskrities VPK atstovais, šie nurodė, kad pranešimas apie eismo įvykį buvo gautas apie 14:02 val.

Kaip nurodė policijos atstovė Justina Kazragytė, ties įsukimu į Giriatės kaimą įvyko eismo įvykis tarp dviejų automobilių – jau minėto „BMW“ bei „Opel“ markės automobilio.

„BMW“ avarija ties Giraite / Skaitytojo nuotr.

Nors vairuotojai kolegiškai pradėjo pildyti eismo įvykio deklaraciją, vėliau teko iškviesti policiją – su „BMW“ važiavusiai keleivei pasidarė negera. Atvykus pareigūnams nukentėjusioji pristatyta į gydymo įstaigą.

Papildyta 2020 m. gegužės 12d.

Su portalu susisiekę vieno iš įvykio dalyvių artimieji pateikė papildomos informacijos apie vakarykštį eismo įvykį. Paaiškėjo, jog dėl nesaugaus vairuotojo elgesio, kaltas „Opel“ automobilio vairuotojas.

Policijos surašytame protokole patvirtinama, jog vairuodama „Opel“ automobilį vairuotoja nesiėme visų būtinų atsargumo priemonių, kad nekeltų pavojaus kitų asmenų turto saugumui, prieš apsisukdama iš anksto nepasitraukė prie pat važiuojamosios dalies kairiojo krašto, prieš keisdama važiavimo kryptį neįsitikino, kad tai daryti saugu.

Taip pat pažeidė kelio ženklo Nr. 518 „Eismo kryptys eismo juostose“ ir kelio ženklo Nr. 401 „Važiuoti tiesiai“ reikalavimus, apsisukdama, iš greitėjimo juostos, kirto ištisinę ženklinimo liniją, keisdama važiavimo kryptį nedavė kelio ta pačia kryptimi antra eismo juosta važiavusiam automobiliui „BMW“ ir su juo susidūrė.

Po susidūrimo automobilis „BMW“ nuvažiavo į skiriamąją juostą, kur atsitrenkė į metalinį kelio atitvarą. Eismo įvykio metu apgadinti abu automobiliai ir sugadinta apie 20 metrų metalinio kelio atitvaro esančio skiriamojoje juostoje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA