Sučiupti du ilgapirščiai, galimai vykdę vagystes Kauno rajone | Kas vyksta Kaune

Sučiupti du ilgapirščiai, galimai vykdę vagystes Kauno rajone

Kauno apskr. VPK nuotr.

Sausio 22 d. po pietų Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai sulaikė du vyrus, kurie galimai vykdė vagystes iš statomų objektų Kauno rajone – Romainiuose ir Garliavos apylinkėse.

[galerija kiek=”8″]

Kaip rašoma Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pranešime spaudai, tą pačią dieną gautas pranešimas, kad apie 00.50 val. Kaune, Gruodo g., iš statomo namo nenustatyti asmenys, išdaužę langą, pagrobė įvairius statybinius įrankius, susidėjo į automobilį su užsienio valstybei priklausančiais valstybiniais numeriais ir bandė pasišalinti.

Tačiau, pamatę pareigūnus, paliko automobilį ir pasišalino. Tiriant jau ir anksčiau įvykdytas nusikalstamas veikas Romainiuose ir Garliavos apylinkėse, po intensyvios galimai nusikaltimą įvykdžiusių asmenų paieškos, vakar apie 14.00 val. kriminalistai Kauno mieste sulaikė du jaunus vyrus – anksčiau teistą vyrą gimusį 1995 metais ir anksčiau neteistą vyrą gimusį 1998 metais.

Jų gyvenamosiose patalpose rasta įvairių statybinių įrankių be įsigijimo dokumentų. Gyventojai, atpažinę iš jų pavogtus statybinius įrankius, gali kreiptis į pareigūnus el. p. jovita.zvirbliene@policija.lt arba tel. 8 37 303 576.

Pagal Baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d. (vagystė), už šią nusikalstamą veiką gresia laisvės atėmimas iki šešerių metų. Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 6-ojo skyriaus prokurorai.

Pareigūnai dėkoja pilietiškiems gyventojams, kurie neliko abejingi ir aktyviai dalinosi įvairiausia informacija, susijusia su įvykdytomis nusikalstamomis veikomis Kauno rajone, bei ragina tai daryti ir toliau.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA