Paskelbti M.A.M.A 2019 ceremonijos vedėjai ir kitos šou naujienos | Kas vyksta Kaune

Paskelbti M.A.M.A 2019 ceremonijos vedėjai ir kitos šou naujienos

delfi.lt 2020/01/17 18:35
Asociatyvi / D. Beržinio nuotr.

Sausio 31 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje nugriaudės 9-ieji Lietuvos muzikos apdovanojimai M.A.M.A. Šou prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas atskleidžia, kam šiemet patikėta vesti įspūdingąją ceremoniją ir kas taps jos kertiniais muzikiniais akcentais.

„M.A.M.A apdovanojimai yra vieninteliai tokie, kai ryškiausi, geriausi metų atlikėjai apdovanojami tiesioginiame televizijos eteryje, ir visi lietuviškos muzikos gerbėjai gali tą pačią akimirką pamatyti ir išgirsti, kam atitenka prestižiniai apdovanojimai. O šiuo metu dėl jų tebevyksta arši kova“, – pranešime spaudai teigė prodiuseris S. Urbonavičius-Samas.

Tai nėra nišiniai vienos srities apdovanojimai: M.A.M.A pagerbia visus žanrus – tiek pop muziką, tiek repą, elektroniką, alternatyvą. Organizatoriai jau pranešė, kad šiais metais susijungia į vieną geriausio atlikėjo vyro bei geriausios atlikėjos moters nominacijos. Toks sprendimas priimtas, nes muzika neturi lyties – ji arba gera, arba ne. Be to, atsirado urban muzikos nominacija ir metų tradicinės pop muzikos kategorija.

Na, o šiandien jau atskleista, kas taps M.A.M.A 2019 renginio pagrindiniais vedėjais. „Turime fantastinį duetą. Tai – TV3 laidos „Gero vakaro šou“ vedėjų pora – Justinas Jankevičius ir Mindaugas Stasiulis. Žinant juos ir tai, kokia sėkminga yra jų laida, galime būti ramūs, kad turėsime vedėjus, kurie visą renginį tvirtai laikys vairą. Be to, bus ir aštru, ir linksma. Žinoma, apžvelgsime, kas pastaruoju metu įvyko šou versle, joks pikantiškas įvykis neliks be atgarsių“, – šypsojosi prodiuseris.

Greta visų pokštų bus prisiminta ir istorinė, fundamentali muzikos įtaka: M.A.M.A pagerbs „Roko maršą“. „Mes pradedame švęsti Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo 30-metį. Ir laikas prisiminti, kokius perversmus gali padaryti muzika. „Roko maršo“ indėlis į mūsų laisvę yra didžiulis. Renginyje tam skirsime specialų, jungtinį pasirodymą“, – sakė Samas.

Programoje taip pat skambės šių dienų superhitai, žiūrovai išvys daugybę įvairių žanrų scenos žvaigždžių, įdomių duetų. „Ko gero, tai bus paskutinė proga ant M.A.M.A scenos pamatyti duetą „Lilas ir Innomine“, kuris jau paskelbė, kad suka skirtingais keliais. Renginyje jie pasirodys kartu su „G&G Sindikatu“.

Taip pat žiūrovai išvys penkis kartus M.A.M.A nominuotą atlikėją Vidą Bareikį, kuris atliks superhitą „Ežero dugne“ su „8 Kambariu“. O „Daddy was a Milkman“ pasirodys kartu su Latvijos superžvaigždžių grupės „Brainstorm“ vokalistu Renaru Kauperiu. Dar kelis atlikėjus kol kas laikome paslaptyje, bet ši staigmena taip pat netrukus bus atskleista“, – sakė prodiuseris.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA