Retas atvejis: viešai tarti gražūs žodžiai medikams | Kas vyksta Kaune

Retas atvejis: viešai tarti gražūs žodžiai medikams

A. Monaco „Facebook“ nuotr.

Pirmadienį motyvacinių knygų autorius Alex Monaco savo „Facebook“ paskyroje pasidalino padėka medikams, personalui ir tuo metu klinikoje buvusiems žmonės.

Vyras rašė, kad susirgus jo dukrai šeima nuvyko į kliniką, kurioje juo rūpinosi ne tik gydytojai, bet ir klinikoje buvę žmonės.

„Dukrytei pasidarė bloga. Temperatūra 39. Atsidūrėm Žaliakalnio šeimos klinikoje. Kraujo tyrimų laukė apie 10 žmonių. Keli geri žmonės pasiūlė eiti pirmiems“, – savo „Facebook“ įraše pasakojo A. Monaco.

„Padėkojau jiems ir dėkoju dar kartą, nes dukrai ne peršalimas, o šis tas rimčiau, todėl reikėjo operatyviai… toliau: Atsidūrėm infekciniame…. Paguldė septynioms paroms… Čia daug laidų ir gigantiškos įrangos, o dukrytė mažytė, mažytė…“, – situaciją nupasakojo vyras.

„Kažkaip įtikinamai atrodo ta įranga, bet nežiūrint į tai, 100 kartų didesnį pasitikėjimą kelia čia dirbantys medikai. Akyse matosi, kad jiems rūpi. Žinau kiek jiems čia moka už šį sunkų darbą – tai sunku atlyginimu pavadinti, bet esu nustebęs dėl noro pagelbėti… dėkui antros ligoninės gydytojams, seselėms, ypač vaikų intensyvios terapijos skyriui. (Galbūt kažkas turi kitą patirtį, bet nematau dėl ko skųstis, tik dėkoti)“, – padėką savo paskyroje reiškė A. Monaco.

„Beje, dieną atnešė sriubą. Pasakė: „čia tėveliui“. Apsidžiaugiau, nes nuo ryto nei trupinėlio! Galima būtų kabinėtis prie juodos duonos, bet nesu išlepintas, todėl gerbiu kiekvieną gautą kąsnį!“, – rašė vyras.

Dažniausiai apie medikus dalinamasi neigiama informacija. Tokia pozityvi nuomonė – retas atvejis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA