Per žingsnį nuo tragedijos: Kauno rajone apvirto valtis su žmonėmis | Kas vyksta Kaune

Per žingsnį nuo tragedijos: Kauno rajone apvirto valtis su žmonėmis

Skaitytojo nuotr.

Sekmadienį Kauno rajone, Krivėnų kaime esančiame tvenkinyje, ugniagesiai gelbėjo iš apvirtusios valties į vandenį įkritusius vyrus.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas pranešė, kad sekmadienį, 15 val. buvo gautas pranešimas apie Krivėnų tvenkinyje apvirtusią valtį, 3 žmonės vandenyje.

Atvykus ugniagesiams gelbėtojams, į vandenį įkritę žmonės buvo nuplaukę iki kito kranto.

Įvykio liudininku tapęs „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas pasakojo, kad valtis apvirto, kuomet iš jos į vandenį įkrito žmogus.

„Sekmadienį Krivėnų tvenkinyje pastebėjome plaukiančius valtimi 3 vyriškius, netrukus vienas iš jų iškrito iš valties o likę 2 apsivertė ir pradėjo šauktis pagalbos, mes nedelsdami iškvietėme gelbėjimo tarnybas. Joms atvykus, ugniagesiai su valtimi ištraukė visus 3 pusamžius vyriškius, jie vandenyje praleido apie 30 min.“, – įvykio aplinkybes pasakojo kaunietis.

Įvykio liudininkas taip pat pabrėžė gelbėjimo liemenių dėvėjimo svarbą. „Reikia plaukioti atsakingai ir turėti su savimi gelbėjimosi liemenes, nes jei nebūtume jų pastebėję galėjo viskas ir liūdniau pasibaigti…“, – teigė skaitytojas.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento duomenimis, atvykę narai valtimi parplukdė vyrus ir perdavė medikams. Iš vandens taip pat buvo ištraukta valtis su daiktais.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA