Geriausiais šalies policininkais išrinkti Kauno pareigūnai | Kas vyksta Kaune

Geriausiais šalies policininkais išrinkti Kauno pareigūnai

Lietuvos policijos nuotr.

Palangoje dvi dienas vykusiame geriausios Lietuvos policijos komandos konkurse triumfavo kauniečiai. Šį konkursą jie laimėjo antrus metus iš eilės. Antrąją vietą konkurse užėmė marijampoliečiai, o trečiąją – Telšių apskrities VPK komanda.

Lietuvos policija paskelbė, kad konkurse dalyvavo pareigūnai, nugalėję analogiškuose konkursuose savo apskrityse, taip pat svečiai iš Latvijos, Estijos ir Lenkijos. Komandą sudarė 4 pareigūnai.

Komandos rungėsi įvairiose ekstremaliose ir netikėtose rungtyse, policijos taktikos ir pirmosios medicinos pagalbos suteikimo, ekstremalaus vairavimo, šaudymo, smurto artimoje aplinkoje, orientacinėje ir kitose rungtyse.

Kauno apskr. VPK pareigūnai nugalėjo konkurse / „Facebook“ nuotr.

Konkurso metu jų laukė netikėtos, iš anksto nežinomos užduotys, kuriose reikėjo priimti operatyvius ir teisingus sprendimus. Komandas vertino teisėjų komisija, kurią sudarė Policijos departamento prie VRM ir specializuotų policijos įstaigų pareigūnai, Lietuvos policijos mokyklos instruktoriai.

Iškilmingoje uždarymo ceremonijoje dalyvavo policijos generalinis komisaras, policijos įstaigų vadovai, kiti svečiai. „Man jūs visi esate nugalėtojai, nes savo meistriškumą ir sumanumą jau įrodėte savo apskrityje, kur tapote geriausiais. Linkiu ir toliau būti aktyviais, tobulėti ir siekti dar didesnių aukštumų“, – sakė policijos vadovas Linas Pernavas.

Nugalėtojai apdovanoti piniginiais prizais, jiems suteiktos papildomos 5 dienų atostogos, įteikti suvenyrai ir geriausių policijos pareigūnų ženklai bei nugalėtojų taurė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA