Važiuojant link Jonavos – baisus sunkvežimio ir automobilio susidūrimas | Kas vyksta Kaune

Važiuojant link Jonavos – baisus sunkvežimio ir automobilio susidūrimas

„Facebook“ nuotr.

Šeštadienio vakarą didžiulis smūgis sudrebino Šveicarijos gyvenvietės apylinkes. Kelyje Kaunas-Jonava susidūrus sunkvežimiui su lengvuoju automobiliu, pastarasis buvo visiškai sumaitotas, nelaimės metu nukentėjo moteris.

[galerija kiek=”4″]

Apie baisią avariją važiuojant link Jonavos, ties Gulbiniškiais, kauniečiai pranešė po 20 val. „Kas vyksta Kaune“ pasiekusiose nuotraukose matyti automobilis, iš kurio belikusi metalo laužo krūva, įvykio vietoje dirbo ugniagesiai ir greitosios pagalbos medikai.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas patikslino, kad 19.46 val. pranešta apie susidūrimą Šveicarijos seniūnijoje, ties Šalūgiškių kaimu. Pagal pranešimą, A6 kelyje sunkvežimis trenkėsi į lengvąjį automobilį.

Pirminiais duomenimis, nukentėjo vienas žmogus – moteriai sužalota ranka. Pareigūnai dirba įvykio vietoje, nelaimės aplinkybės aiškinamos. Apie vairuotojų blaivumą žinių kol kas nėra.

Portalo žurnalistams Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operacinio vadovavimo skyriaus specialistas patvirtino, kad į nelaimės vietą išsiųsti ir ugniagesiai, jie nuo važiuojamosios dalies valė automobilių duženas. Pašnekovas negalėjo nurodyti, ar iš sudaužytos mašinos prireikė laisvinti prispaustus žmones.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA