Kauno „Žalgirio“ vardas skambėjo ir Pietų Korėjoje | Kas vyksta Kaune

Kauno „Žalgirio“ vardas skambėjo ir Pietų Korėjoje

delfi.lt 2019/08/23 09:56
Delfi nuotr.

Praėjusią savaitę, rugpjūčio 16–18 dienomis, Pietų Korėjos sostinėje Seule vyko antrasis tarptautinis „Hearthstone Masters Tour“ turnyras, kuriame susirinko virš 300 stipriausių „Hearthstone“ kortuotojų iš viso pasaulio. „Žalgirio“ e-sporto vardą turnyre gynė ir Džiugas „s8ris“ Martinkėnas.

„Seule vykęs „Masters Tour“ buvo vienas geriausių „Hearthstone“ žaidimo renginių, kuriuose man yra tekę dalyvauti. Be galo sklandus organizavimas ir puikios patalpos, kuriose žaidėme, šaunūs ir šilti oponentai.

Mano galutinis rezultatas po 12-os raundų buvo 7:5, o tai šiek tiek geriau už vidutinį pasirodymą, tačiau, turint omenyje, jog visi susirinkę dalyviai buvo tikrai stiprūs, nenusiminiau ir esu patenkintas savo rezultatais“, – pasakojo Džiugas.

Pirmoji turnyro diena „s8riui“ sekėsi puikiai, po 7 raundų dienos rezultatas buvo 4:3, o tai reiškė, jog Džiugas pateko į antrąją turnyro dieną. Deja, antroji turnyro diena nebuvo tokia sėkminga ir baigėsi rezultatu 3:2, užkirsdama kelią žalgiriečiui tęsti savo pasirodymą „Seoul Masters Tour“ turnyre.

Vis dėlto šiame „Hearthstone“ tarptautiniame turnyre Džiugas iš 328 žaidėjų finišavo 79-oje vietoje ir namo parsivežė 1000 eurų atlygį.

Šiuo metu žalgirietis nekantriai laukia paskutinio šiemet „Hearthstone Masters Tour“ turnyro, kuris vyks jau spalio 18 d. Rumunijos sostinėje Bukarešte.

Artimiausiu metu „s8rį“ sutikti galėsite jau šį šeštadienį „GameOn Lan Party“ metu!

Daugiau skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA