„Hyper Maximoje“ prireikė policijos ir medikų pagalbos (papildyta) | Kas vyksta Kaune

„Hyper Maximoje“ prireikė policijos ir medikų pagalbos (papildyta)

Skaitytojo nuotr.

Pirmadienio vakarą kauniečiai pastebėjo prie „Hyper Maxima“ prekybos centro besirikiuojančius specialiųjų tarnybų automobilius. Į Savanorių prospekte esančią parduotuvę suvažiavo policijos ir greitosios pagalbos ekipažai.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojų apie 19.50 val. atsiųstoje nuotraukoje matyti policijos pareigūnų ir greitosios medicinos pagalbos automobiliai, stovintys prie Savanorių prospekto pusėn atsukto prekybos centro įėjimo.

Portalo žurnalistams susisiekus su Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresniuoju gydytoju, jis patvirtino, kad medikų brigada į parduotuvę iškviesta 19.13 val. Pagal pranešimą, čia pagalbos prireikė gulinčiam žmogui.

Greitoji pagalbos stotis dar neturi duomenų, ar asmuo buvo neblaivus, ar patyrė kokį nors sveikatos sutrikimą. Susisiekti su Kauno apskrities vyriausiuoju policijos komisariatu (VPK) „Kas vyksta Kaune“ kol kas nepavyko.

Papildyta 20.31 val.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas nurodė, kad į įvykio vietą pirma atvyko greitoji pagalba, o pareigūnai iškviesti 19.36 val.

Medikams čia prireikė pagalbos, galbūt žmogus buvo agresyvus, tačiau pašnekovas negalėjo tiksliai įvardyti, kokių problemų iškilo. Pirminiais duomenimis, pareigūnai padėjo medikams tvarkytis su piliečiu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA