Kauniečiai perspėja: visi Petrašiūnai stovi | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai perspėja: visi Petrašiūnai stovi

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Ketvirtadienio pavakarę vairuotojai įspėja apie eismo trikdžius Petrašiūnuose. Pagrindinėse šios miesto dalies gatvėse srautas visiškai sustingęs.

Kaip socialiniuose tinkluose praneša kauniečiai, automobilių eilė T. Masiulio, R. Kalantos ir K. Baršausko gatvėmis driekiasi nuo Kauno hidroelektrinės iki pat VI forto žiedinės sankryžos.

Labiausia eismas užsikišęs būtent šia kryptimi – vairuotojai tvirtino, kad iki K. Baršausko gatvės žiedo nenuvažiavo ir per 40 minučių. Visgi ne pyragai ir judant į kitą pusę T. Masiulio bei R. Kalantos gatvių žiedinės sankryžos prieigose, taip pat tolyn link Pažaislio vienuolyno.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad jokios avarijos Petrašiūnuose nefiksuota – eismą stabdo prie VI forto sugedęs sunkvežimis.

Patruliai buvo nuvykę į incidento vietą, bandoma transporto priemonę tvarkyti ir patraukti, tačiau milžiniška spūstis vis dar tįsta. Reikalų tikrai nepagerins ir Kauno triatlonas, dėl kurio T. Masiulio gatve bus ribojamas eismas nuo 19 iki 20 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA