Karaliaus Mindaugo prospekte rengiamas draugiškas policijos reidas | Kas vyksta Kaune

Karaliaus Mindaugo prospekte rengiamas draugiškas policijos reidas

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Rytoj Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pajėgos bus sutelktos vienoje pagrindinių gatvių miesto centre. Tiesa, bausti vairuotojų pareigūnai neketina – žada pakviesti juos kavos ir apdovanoti.

Kaip skelbia Kauno apskrities VPK, pareigūnai ketvirtadienį, gegužės 23 d., nuo 11 val. iki 14 val. kviečia vairuotojus į draugišką reidą su kava „Švarus vairuotojas“. Prevencinė priemonė vyks Karaliaus Mindaugo prospekte, prie pėsčiųjų tilto į Nemuno salą.

Policija skelbia, kad vairuotojų laukia dovanos, skirtos automobiliams ir jų priežiūrai. Atvykę į draugišką reidą gyventojai galės pabendrauti su pareigūnais visais dominančiais klausimais, pasitikrinti savo nuobaudų istoriją, automobilio padangų protektoriaus gylį ar langų pralaidumą.

Pavyzdingieji, kurie per paskutinius metus keliuose nebus padarę nusižengimų, gaus ne tik „Švaraus vairuotojo“ vardą suteikiantį lipduką automobiliui, bet ir partnerių dovanas – apsilankymą „Švaros brolių“ tunelinėje automobilių plovykloje bei kuponą kelionei su „Bolt“.

Taip pat vairuotojų lauks vairavimo instruktorių paruoštos specialios trasos, kuriose kauniečiai praktiškai galės išbandyti vairavimo įgūdžius mokomuoju automobiliu.

Praėjusiais metais pradėta „Švaraus vairuotojo“ iniciatyva tą pačią dieną vienu metu vyks trijuose didžiausiuose Lietuvos miestuose – Vilniuje (Laisvės pr. prie „Pasakų parko“), Klaipėdoje („Švyturio“ arenos automobilių stovėjimo aikštelėje) ir Kaune.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA