Į muzikinio projekto finalą patekusi G. Banevičienė-Gabi sieks į Kauną atvežti pergalę | Kas vyksta Kaune

Į muzikinio projekto finalą patekusi G. Banevičienė-Gabi sieks į Kauną atvežti pergalę

Vaizdo įrašo stopkadras nuotr.

Muzikiniame televizijos projekte „Finalo ketvertas“ dalyvaujanti kaunietė Gabrielė Banevičienė-Gabi sako iš pradžių nesitikėjusi, jog jai pavyks nurungti daugybę Lietuvoje žinomų scenos veidų ir patekti į finalą. Tačiau fortūna dainininkei buvo palanki – šiandien ji sieks nuskinti projekto nugalėtojos laurus.

„Anketą į šį muzikinį projektą užpildė mano vyras Edvinas, pati tikriausiai nebūčiau išdrįsusi. Tačiau vėliau nusprendžiau imtis iniciatyvos ir pati“, – šypteli Gabrielė Banevičienė-Gabi.

Nors kaunietė muzikinėje scenoje – ne naujokė ir ilgą laiką dainavo Kauno chore „Božolė“, parodyti savo solinius vokalinius gabumus vėl ryžosi praėjus maždaug aštuoneriems metams. „Neslėpsiu, atėjusi į televizijos projektą „Finalo ketvertas“, maniau, jog tarp keturių finalistų bus visai kiti atlikėjai, bet atsidurti tarp jų pavyko ir man pačiai. Nors iš pradžių nei aš pati, nei kiti tokia sėkme netikėjo“, – atvirauja atlikėja.

Gabrielė Banevičienė-Gabi / Vaizdo įrašo stopkadras nuotr.

Paklausta apie tai, kas galėjo lemti tokį fortūnos šypsnį ir pelnytas klausytojų simpatijas, dainininkė svarstė, jog žmonėms tikriausiai buvo įdomu stebėti iki šiol jokiame televiziniame muzikiniame projekte nematytą veidą, nes daugelis „Finalo ketverto“ dalyvių – jau išbandė laimę viename ar kitame tokio pobūdžio projekte.

Džiazo specialybę VDU Muzikos akademijos trečiajame kurse studijuojanti Gabrielė Banevičienė-Gabi, sako, jog toks studijų pasirinkimas neabejotinai pasitarnauja ir lipant į didžiąją sceną, „Įgavau daugiau pasitikėjimo savimi. Tačiau palaikymo man neabejotinai reikia. O mes, kauniečiai, juk esame vieningi“, – viliasi finalistė.

Kaunietė šiandien, balandžio 28 d., 19:30 val. vokalinių balso galimybių kartus LNK kanale surems su trimis varžovais scenoje: Indre Juodeikiene, Gintare Korsakaite ir Algirdu Daumantu. Kuris dalyvis į namus išsiveš pergalę, priklausys nuo žiūrovų palaikymo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA