Vaikų šventės Kaune – jau ir su vandens pramogomis | Kas vyksta Kaune

Vaikų šventės Kaune – jau ir su vandens pramogomis

G. Minkevičienės nuotr.

Prieš kelis mėnesius duris atvėręs kūdikių ir mamyčių centras „Bambino SPA“ atrado vietą ir kauniečių širdyse, ir kalendoriuose. Centre, kuriame įrengti du baseinai, teminė užsiėmimų salė ir masažo kabinetas, šiokiadieniais vyrauja įprastinės veiklos: kūdikių plukdymą keičia nėščiųjų mankštos baseine, o po mažylių mankštų salėje į jogos užsiėmimus atvyksta esamos ir būsimos mamos. Savaitgaliais harmonijos lieka mažiau – čia triukšmingai gimtadienius švenčia mažiausieji centro lankytojai.

[galerija kiek=”4″]

Skirtingos erdvės, skirtingi užsiėmimai

„Kurdami“ Bambino SPA “ specialiai negalvojome apie kūdikių ir vaikų šventes. Pati idėja perleisti visą centrą šeimų šventėms atėjo remonto įkarštyje. Architektui pavyko atskirti erdves pagal skirtingas paskirtis, todėl tokio renginio metu visas žmonių srautas labai proporcingai pasiskirsto: vieni džiaugiasi vandens pramogomis, kiti žaidžia užsiėmimų salėje, treti, dažniausiai vyriausieji, renkasi ramybę prie kavos ar vaišių stalų.“ – pasakojo „Bambino SPA“ kūrėja Giedrė Kalvaitė.

 

G. Kalvaitės teigimu, norint pajausti „Bambino SPA“ vakarėlio atmosferą net nereikia laukti specialios sukakties: „Kartą per mėnesį pats organizuojame teminius vakarėlius kūdikiams ir tėveliams. Pavyzdžiui, praėjusį sekmadienį organizavome margučių ridenimo šventę su vaišėmis, rėmėjų dovanėlėmis ir, žinoma, vandens pramogomis.“

Draugiška kaina

Ar šventės „Bambino SPA“ yra prabanga? Standartinis trijų valandų pasiūlymas, su žaidimų aikštele, baseinų erdve bei atskira zona užkandžiams bei saldžioms vaišėms yra 150 Eurų. Į kainą taip pat įtraukta nemokama kava svečiams, kineziterapeutės darbas, plaukimo sauskelnės, rankšluosčiai, kūdikių losjonas. „Manome, kad pagal suteikiamą vertę, kaina yra draugiška. Be to, už papildomą mokestį galime parengti edukacinę pamokėlę, skirti daugiau kineziterapeučių, netgi paruošti dovanas pagal tėvelių pateiktą sąrašą“ – pasakojo „Bambino SPA“ kūrėja.
Vienos šventės metu „Bambino SPA“ priima iki 12 vaikų, kurių amžius nesiekia 4-5 metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA