Pirmą kartą vyks unikali „Šeimų diena“ – džiugins veiklų įvairovė | Kas vyksta Kaune

Pirmą kartą vyks unikali „Šeimų diena“ – džiugins veiklų įvairovė

Organizatorių nuotr.

Kačerginės „Nemuno žiedas“ gegužės 10 dieną pritrauks ne tik automobilių mėgėjus, čia įvyks netradicinis ir daug įvairios veiklos žadantis renginys – „Šeimų diena“.

[galerija kiek=”4″]

Antrą gegužės penktadienį nuo 16:00 val. Kačerginėje bus skrodžiamas oras, gaus padangos, bus atliekamos cheminės reakcijos, o kur dar veikla patiems mažiausiems, rašoma pranešime spaudai.

Plačiau tariant, bus galima pamatyti aviacijos šou, dronų lentynes, sportinių automobilių ekspoziciją, Lietuviškų formulių parodą, iš oro baliono apžiūrėti „Nemuno žiedo“ trasą,  iš arti susipažinti su karine technika bei policijos automobiliais ir jų turima įranga, pamatyti ,„Drift“ automobilių bei motociklininkų šou ir galiūnų pasirodymus.

Visi norintys galės išbandyti kartingus, bagius, ,,Skid-car” automobilį bei iš arti susipažinti su „Nemuno žiedo“ veikla.

Mažųjų renginio dalyvių lauks nepamirštamus įspūdžius sukeliantys batutai, laipiojimo siena „Miegantys drambliai“. Renginyje dėmesį trauks ir mokslininkų šou, kur KTU studentų mokslinė draugija supažindins vaikus su cheminėmis reakcijoms ir kai kurias leis padaryti patiems.

Tėveliams gera žinoti, kad jo vaikas išmano bei supranta eismo taisykles, todėl viso renginio metu veiks „Saugaus eismo klasė“ kurią pristatys Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Moksleivių techninės kūrybos centras leis apžiūrėti radijo bangomis valdomus raketų modelius. O pasaulio čempionas Donatas Paužuolis pagal muziką atliks akrobatinius radijo bangomis valdomo lėktuvo pasirodymus.

Renginio pabaigoje lauks šventiniai fejerverkai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA