Balandžiojo 1-ąją Kaune „iškilo“ Gedimino pilies bokštas | Kas vyksta Kaune

Balandžiojo 1-ąją Kaune „iškilo“ Gedimino pilies bokštas

„Įdomios Kauno vietos“ nuotr.

Nors pastaruoju metu daug šnekama apie netikrų naujienų ir propagandos pavojų, kauniečiai Melagių dieną nevengia gardžiai pasijuokti iš pokštų, kurie net ir didžiausiam naivuoliui neturėtų apdumti akių. Štai pirmadienį skaitmeninių manipuliacijų meistrai ant Aleksoto kalno „užkėlė“ Gedimino pilies bokštą.

„Kauniečiai, ar jau matėte šį nuostabų statinį Kaune? Kadangi Vilnius atsisakė Gedimino pilies tai Kaunas ją mielai priėmė į savo miestą! Jos grožis atsiveria nuo Vytauto Didžiojo tilto!“ – pirmadienį skelbiama „Facebook“ puslapyje „Įdomios Kauno vietos“.

Įdomias laikinosios sostinės lokacijas ir objektus kauniečiams parodyti skirtame puslapyje pirmadienį patalpina išties įdomi, tačiau su sveiku protu linksmai prasilenkianti nuotrauka. Šmaikštūs internautai iš Vilniaus „atgabeno“ ir ant Aleksoto kalno „užkėlė“ Gedimino pilies bokštą.

Savaime suprantama, juokais sulipdytas monumentalią teleportaciją teigiantis foto montažas kauniečių neapmulkino, tačiau privertė nusišypsoti ir pridurti vieną kitą pokštą nuo savęs.

„Tik „Ryto“ nesugalvokit Kaunui prirašyt!“ – socialiniame tinkle juokėsi Remigijus. „Svarbu kad Seimo čia neperkeltų…“ – komentarų sekcijoje besikvatodamas jam antrino Laimis.

Diskusijos dalyvius prajuokino, kad į Kauną Gedimino pilies bokštas „atkeliavo“ su visa liūdnai pagarsėjusia nuošliauža. Palankiai įvertinę melagystę, kauniečiai pripažino, kad bokštas šioje miesto vietoje išties žiūrisi visai neblogai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA