Pataria pasisaugoti: automobiliai lūžta dar vienoje Kauno vietoje | Kas vyksta Kaune

Pataria pasisaugoti: automobiliai lūžta dar vienoje Kauno vietoje

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Kauno gatvėse nuo sekmadienio tenka laviruoti dar pavojingiau nei įprastai. Čia asfaltą „išvalgė“ duobės: vienos iš jų mažesnės, kitos tokios, kad laiku nepastebėjus, tenka stoti į kelkraštį – viena tokių atsivėrė įvažiavime į aplinkkelį.

Vasario 04 dieną, nuo 18 val. interneto platybėse sklinda vairuotojų perspėjimai – įvažiavime nuo Marvelės į aplinkkelį link „Megos“ kelkraštyje išsirikiavo automobiliai. Tiesa, vairuotojai sustojo ne savo noru – prasikirto padangas laiku nepastebėtoje duobėje.

Neįprasto susirikiavimo liudininkų teigimu, Užnemunės gatvėje atsivėrusios duobės spąstų neišvengė daugiau nei penkios transporto priemonės. Visgi ne visi vairuotojai puolė pasinaudoti galimybe ir kreipėsi į Kauno savivaldybę tam, kad būtų padengti nuostoliai, mat tam reikalingas policijos pareigūnų įvykio įforminimas, o jis, pasak Kauno apskr. VPK, yra tik vienas.

Pranešimas apie incidentą gautas 18:14 val. Užfiksuota, kad automobiliui, įvažiavus į duobę, buvo prakirsta padanga. Visgi, policijos ekipažas vis dar įvykio vietoje, matomai, stengiasi padėti vairuotojams išvengti nelaimės – pasak pareigūno, mėlyni švyturėliai turėtų įspėti ir atlikti lenkimo manevrą.

 

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA