Kauno klinikų teritorijoje rasto mirusio vyro artimieji prašo pagalbos | Kas vyksta Kaune

Kauno klinikų teritorijoje rasto mirusio vyro artimieji prašo pagalbos

Kauno apskrities VPK nuotr.

Penktadienį apie pietus visuomenės pagalbos kreipėsi LSMU ligoninės Kauno klinikų teritorijoje rasto negyvo Vladimiro Šeiko giminaičiai.

Šeima prašo visų, turinčių informacijos apie įvykį ar mačiusių V. Šeiko naktį iš gruodžio 30 į 31 (iš sekmadienio į pirmadienį) Kauno klinikose ar jų teritorijoje Eivenių g., susisiekti telefonu +370 611 35 723.

Vyro požymiai: 172 cm ūgio, stambaus kūno sudėjimo, žilų plaukų. Dingimo dieną jis vilkėjo tamsiai žalios (chaki) spalvos striukę, pilkas sportines kelnes bei avėjo juodos spalvos batus.

„Mūsų šeima vis dar šoke. Šiandien yra atliekama autopsija tėčio mirties priežasčiai nustatyti. Viliamės, kad ekspertų išvados leis aiškiau suprasti įvykusią skaudžią nelaimę ir jos priežastis“, – sako Julija Šeiko, velionio dukra.

Vyras dingo gruodžio 31 d., apie 4.20 val. Kaip nurodė policija, pirmadienio naktį išleistas iš ligoninės, V. Šeiko namo taip ir negrįžo.

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK) sausio 2 d. informavo, kad dingusio asmens kūnas kartu su gydymo įstaigos apsaugos darbuotojais, atlikus paieškos veiksmus, rastas ligoninės teritorijoje.

Pirminiais duomenimis, kūnas be išorinių smurto žymių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA