Tragiška atomazga: ligoninės teritorijoje rastas dingusio vyro kūnas (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Tragiška atomazga: ligoninės teritorijoje rastas dingusio vyro kūnas (atnaujinta)

Kauno apskrities VPK nuotr.

Trečiadienio popietę specialiųjų tarnybų vykdyta paieška davė vaisių, nors ir baigėsi liūdnai. Rasti paskutinę 2018-ųjų dieną dingusio Vladimer Šeiko palaikai.

Po 14 val. „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė apie didelį policijos sujudimą Aukštųjų Šančių ąžuolyne, kur esą suvažiavo apie 12 ekipažų, pareigūnai šukavo pietinėje Kauno dalyje plytinį mišką. Tiesa, vėliau paaiškėjo, kad čia ieškota antstolės Ramunės Mikliušienės – moteris taip pat aptikta negyva.

Tuo metu Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK) informavo, kad V. Šeiko kūnas kartu su gydymo įstaigos apsaugos darbuotojais atlikus paieškos veiksmus rastas ligoninės teritorijoje.

Pirminiais duomenimis, kūnas be išorinių smurto žymių. Kauno apskrities VPK pareigūnai atlieka tyrimą mirties priežasčiai nustatyti.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad vyras dingo gruodžio 31 d., apie 4.20 val. Kaip nurodė policija, pirmadienio naktį išleistas iš ligoninės, V. Šeiko namo taip ir negrįžo.

Tai jau antras per pastarąjį mėnesį panašiomis aplinkybėmis tragiškai pasibaigęs dingimas. Gruodžio pradžioje pranešta, kad išėjęs iš Respublikinės Kauno ligoninės prapuolė garbaus amžiaus Vaclovas Morkūnas. Gruodžio 12 d. jis rastas negyvas Dainų slėnyje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA