Šilainiuose per naktį išdygo neįprastas kūrinys iš sniego | Kas vyksta Kaune

Šilainiuose per naktį išdygo neįprastas kūrinys iš sniego

Skaitytojo nuotr.

Tik užkilus į Šilainių kalną Baltų prospekte vairuotojus ir praeivius sekmadienio rytą pasitiko išskirtinis senis besmegenis. Pritaikę jo smegenų trūkumą vienai miesto socialinei klasei, kauniečiai išties praturtino iš sniego nulipdytą figūrą naujomis prasmės briaunomis.

[galerija kiek=”4″]

Tuoj už Rasytės ir J. Grušo gatvių sankryžos Baltų prospekto skiriamojoje juostoje sekmadienio naktį pasaulį išvydo nepaprastas žiemiškas tipas. Klasikiniais juodais treningais ir trigubai dryžuota Niujorko „Yankees“ kepuraite aptaisytas veikėjas, atrodo, draugiškai saliutuoja, gal net yra pasiruošęs apkabinti į Šilainių kalną kylančius vairuotojus.

Bet neapsigaukite – šaltas akis slepiantys „greičio“ akiniai išduoda, kad šis sniego senis (tiksliau, jaunis) gali būti ne visai nuoširdus. Priartėsite per daug – ir Kalėdoms dovanų gausite riebų rusišką keiksmažodį arba niuksą į barzdą.

„Antra žiema su draugais sukame mintį, kaip išnaudodami sniego teikiamą džiaugsmą galėtumėme bent vienam prašalaičiui suteikti progą nusišypsoti. Taip gimė idėja nulipdyti sniego senį marozą, bandant ironiškai perteikti artimiausių rajonų aprangos stilių“, – pasakojo „Kas vyksta Kaune“ apie linksmą iniciatyvą pranešęs vyrukas.

Vietą bei laiką marozo kūrėjai pasirinko neatsitiktinai – tai viena iš judriausių Šilainių gatvių, kur švenčių įkarštyje figūrą turėtų išvysti daugelis kauniečių. „Visą darbą atlikome naktį, kadangi norėjome išnaudoti netikėtumo faktorių: vieną dieną tuščia, kitą gatvėje jau pasitinka draugas!“ – pridūrė vienas senio besmegenio kūrėjų.

Gražių švenčių kauniečiams palinkėjęs vaikinas tikisi, kad sniego lipdinys praskaidrins dieną ir sustiprins prieššventinę nuotaiką.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA