Skaitytojas: po nesėkmingo „drifto“ laukė policijos ir mamos | Kas vyksta Kaune

Skaitytojas: po nesėkmingo „drifto“ laukė policijos ir mamos

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojo nuotr.

Šeštadienio vėlyvą vakarą į „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi skaitytojas – jis užfiksavo nesėkmingo „driftinimo“ pasekmes Žaliakalnyje: nukentėjo tvora ir automobilis.

[galerija kiek=”8″]

Gruodžio 15 d., apie 21:45 val. kaunietis išvydo J. Basanavičiaus alėjoje esančių Senųjų žydų kapinių tvoroje įstrigusį gerokai apmaitotą „Mercedes“ automobilį. „Stovi „Mersas“, nukirtęs mažiausią gatvėj medį ir atsitrenkęs į trijų metrų pločio medinę tvorą tarp betoninės sienos“, – matytu vaizdu dalinosi vyras.

Visgi, nelaimė galėjo būti nuspėjama. Skaitytojas, dar prieš nutinkant eismo įvykiui, išgirdo automobilio padangomis raižomo asfalto garsą. Netoli Senųjų žydų kapinių yra žiedas, tad neteko ilgai svarstyti, kurią vietą pasirinko „drifteris“.

Padangos „kaukė“ neilgai, kaip pasakojo kaunietis, greitai pasigirdo daug ir stipraus variklio garso, po jo sekė keletas keistų garsų ir viskas nutilo.  „Galvojau, kad nuvažiavo, bet smalsumo vedamas išėjau į balkoną“.

Išvydęs transporto priemonės pasirodymo pabaigą, vyras nuėjo apsidairyti: „Nusileidau į apačią, visi sveiki, nieko nepartrenkė“.

„Vaikinukui trūksta dviejų mėnesių iki dviejų metų stažo, mašiną, sakė, pirko šiais metais… Išsigandęs laukė mamos ir policijos“, – istorijos atomazgą apibūdino skaitytojas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA