Daugiau detalių apie tragišką susidūrimą Kauno rajone: sužalotos jaunos moterys (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Daugiau detalių apie tragišką susidūrimą Kauno rajone: sužalotos jaunos moterys (papildyta)

„Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Trečiadienio vidurdienį ties Margininkų kaimu įvykusi avarija nusinešė dviejų žmonių gyvybes. Aiškėja, kad dviem automobiliais važiavo vien moterys – trys jų dar policijai neatvykus išvežtos į ligoninę.

Kaip rašė „Kas vyksta Kaune“, pranešimas apie nelaimę Kauno rajone, Margininkų kaime, kelyje Vaišvydava-Piliuona, gautas lapkričio 14 d., apie 12 val. Čia susidūrė automobiliai „Škoda“ ir „Opel“.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budėtojas portalui patvirtino, kad į ligoninę pristatyti trys žmonės. Tiesa, atvykus policijos pareigūnams, nelaimės vietoje nukentėjusiųjų jau nebebuvo – juos skubiai išvežė greitoji medicinos pagalba.

Kaip „Kas vyksta Kaune“ nurodė Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnioji gydytoja, Kauno klinikose atsidūrė trys jaunos, 19-27 metų moterys.

Viena nukentėjusioji sunkesnės būklės – jai nustatytas vidinis kraujavimas, kaulų lūžiai, galvos trauma. Kitų dviejų moterų sužalojimai lengvesnio pobūdžio. Dvi žuvusios moterys, kurios buvo prispaustos, yra apie 40 metų amžiaus.

Avarijos aplinkybės kol kas tikslinamos, pareigūnai dirba įvykio vietoje. Iš automobilių apgadinimų matyti, kad vienas į kitą jie rėžėsi praktiškai kaktomuša. Greičio būta didelio – portalo 15min žiniomis, „Opel“ spidometras užstrigęs ties 110 km/val. greičiu.

Iš abiejų automobilių liko metalo laužo krūva / 15min nuotr.

Abi transporto priemonės visiškai sumaitotos, „Opel“ variklis tiesiog išplėštas iš savo vietos, pakelėje atsidūrusios „Škoda“ stogą ugniagesiai supjaustė vaduodami prispaustas moteris.

Policija informacijos apie čia besiformuojančias spūstis neturi, „Google Maps“ duomenimis, pro čia važiuojantys vairuotojai gali stoti kelių šimtų metrų ilgio eilėje.

Papildyta 14.35 val.

Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operacinio vadovavimo skyriaus specialistas „Kas vyksta Kaune“ pasakojo, kad iš „Škodos“ gelbėtojai išvadavo tris žmones, o viena moteris išlipo pati, taip pat kaip ir „Opel“ vairuotoja.

Ištraukus keleives ir vairuotoją, dviem „Škoda“ važiavusioms moterims medikai avarijos vietoje konstatavo mirtį.

Transporto priemonės dar nepajudintos iš savo vietų, policijos pareigūnai šiuo metu fiksuoja įvykio aplinkybes. Šiems baigus darbą ir patraukus automobilius, ugniagesiai nuvalys kelio dangą.

Papildyta 17.27 val.

Kauno apskrities VPK trečiadienio popietę patikslino žuvusių ir sužeistų moterų amžių bei lakoniškai nusakė tolimesnius pradėto ikiteisminio tyrimo veiksmus.

Pareigūnai taip pat prašo atsiliepti šį eismo įvykį mačiusius asmenis. Liudininkai turėtų kreiptis į Kauno apskrities VPK Kelių policijos valdybą telefonais (8 37) 30 32 43, (8 37) 30 32 00, arba rašyti el. paštu justina.gavenaite@policija.lt

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA