Specialiosios tarnybos vėl šukavo tiltus per Nemuną | Kas vyksta Kaune

Specialiosios tarnybos vėl šukavo tiltus per Nemuną

Stopkadras

Sekmadienio vakarą vyro skambutis sukėlė ant kojų ir ant Aleksoto tilto atgynė gausias policijos ir ugniagesių pajėgas. Apžiūrėtas ir M. K. Čiurlionio tiltas – vandenyje ir ant žemės ieškota galimai pavojingai besielgiančio žmogaus.

[galerija kiek=”4″]

Apie 21 val. redakciją pasiekė kauniečių žinutės apie miesto centre esą vykstančias skenduolio paieškas. Kaip „Kas vyksta Kaune“ sakė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budėtoja, 20.56 val. tikrai gautas pranešimas, kad vyras nori nušokti nuo Aleksoto tilto.

Pasak pašnekovės, skambinusysis tuomet padėjo ragelį nenurodęs nei adreso, nei prie kurio tilto tiksliai yra tariamas asmuo. Pareigūnai akylai apžiūrėjo tiek Aleksoto (Vytauto Didžiojo), tiek M. K. Čiurlionio tiltą, tačiau jokių nelaimės ženklų nepastebėjo.

Pranešime pagrįstumu suabejojo ir Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operacinio vadovavimo skyriaus specialistas. Jis „Kas vyksta Kaune“ sakė, kad ugniagesiai apžiūrėjo tiltą, jo prieigas, valtimi naršė upę, buvo apklausti žmonės, kurie nieko įtartino nematė.

Kauno apskrities VPK budėtojos teigimu, dar kartą perklausius pokalbį skambučio autoriaus balsas sukėlė įtarimų. Galimas daiktas, kad į pareigūnus kreipęsis pranešėjas buvo neblaivus.

Kol kas neaišku, ar pareigūnai pradės tyrimą dėl melagingo pranešimo. Pagal LR administracinių nusižengimų kodekso 493 str. 2 d. už priešgaisrinės apsaugos, policijos, greitosios medicinos pagalbos ir kitų specialiųjų tarnybų iškvietimą žinant, kad pagalba nereikalinga, gresia bauda nuo 200 iki 2 tūkst. eurų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA