Po sužadėtuvių nesnaudžia: šokėja E.Straleckaitė ir jos mylimasis J.Daugėla Rotušėje sumainys aukso žiedus | Kas vyksta Kaune

Po sužadėtuvių nesnaudžia: šokėja E.Straleckaitė ir jos mylimasis J.Daugėla Rotušėje sumainys aukso žiedus

Asmeninio archyvo nuotr.

Tik sausio 28-ąją savo draugams paskelbę apie sužadėtuves, žinoma šokėja Eglė Straleckaitė ir verslininkas Justinas Daugėla jau netrukus žengs į Kauno Rotušę, kur jaunavedžių pora sumainys aukso žiedus ir vienas kitam ištars „taip“.

Poros sužadėtuvės paskutinėmis sausio dienomis įvyko Raudondvario dvare. Apie tai jauna pora pranešė feisbuko paskyroje. Prie įkeltos nuotraukos su prierašu „Stebuklas įvyko“ pasipylė draugų ir bičiulių sveikinimai Eglei ir Justinui.

„Justai,labai džiaugiuosi! Būtinai norėsiu ateiti judu abudu apkabinti per šventę! Jei tik nesugalvosit kur nors Madagaskare apsiženyt, nors…susigalvokit! Kad tik jums gerai būtų!“

„Eglute, didžiausi, nuoširdžiausi sveikinimai nuo mūsų! Linkim, labai smagaus, mielo ir pilno meilės stebuklo! Stiprybės, supratimo vienas kitam ir didelės pagarbos“, – linkėjo draugai socialiniame tinkle, išgirdę šią žinią.

Kaip skelbia Kauno miesto savivaldybės civilinės metrikacijos skyrius, poros vestuvės įvyks vasario 11 dieną, šeštadienį Kauno Rotušėje. Minėtą dieną santuokas Kaune įregistruos dar 8 poros.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA