Avariją miesto centre sukėlęs ir sužalotą moterį palikęs vairuotojas spruko | Kas vyksta Kaune

Avariją miesto centre sukėlęs ir sužalotą moterį palikęs vairuotojas spruko

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Antradienio vakarą portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė apie didelę avariją pačiame miesto centre. Paaiškėjo, kad avariją sukėlęs vairuotojas, spruko iš įvykio vietos, palikęs kitame automobilyje sužalotą moterį.

Pirminiais duomenimis, avarija Savanorių prospekte įvyko apie 20 valandą. Kaip pasakojo sužalotos moters artimieji, jų mama įprastu keliu važiavo namo iš darbo. Pajudėjus nuo Savanorių prospekto ir Gertrūdos gatvės sankryžos, į moters vairuojamą visureigį rėžėsi lengvojo automobilio „Citroen“ vairuotojas. Spėjama, kad jis, neįvertinęs atvažiuojančio automobilio, bandė atlikti manevrą ir įsukti į siaurą Jeruzalės skersgatvį.

Po automobilių susidūrimo, moters vairuojamas visureigis „Nissan“ atsidūrė ant šaligatvio, „Citroen“ liko stovėti vidury Savanorių prospekto.

Į avarijos vietą atvykę greitosios medicinos pagalbos medikai nukentėjusiai moteriai teikė pirmąją medicinos pagalbą. Artimųjų teigimu, ji skundėsi skausmais krūtinėje. Neabejojama, kad moterį nuo rimtesnių sužalojimų apsaugojo suveikusios automobilyje įrengtos saugos pagalvės.

Paskelbus informaciją portale „Kas vyksta Kaune“, su redakcija susisiekęs kaunietis teigia važiavęs paskui visureigį. Jis teigia, kad jo greitis nebuvo didelis, tačiau nuo kalno besileidęs vairuotojas su „Citroen“, bandydamas atlikti manevrą, net nepristabdė.

Kita skaitytoja teigia, kad po avarijos vyriškis išlipo iš automobilio „Citroen“, kelias minutes pasisukiojo, pakalbėjo telefonu ir vėliau dingo.

Policija aiškinasi, kur galėjo dingti avariją sukėlęs vairuotojas. Spėjama, kad jis galėjo neturėti vairuotojo pažymėjimo arba buvo neblaivus, todėl po avarijos skubiai pasišalino iš įvykio vietos. Net neabejojama, kad policijai netruks išsiaiškinti, kas vairavo avariją sukėlusį automobilį.

Dėl avarijos šiek tiek keblumų patyrė troleibusų vairuotojai, kurie norėdami apvažiuoti eismo nelaimės vietą, turėjo prisijungti prie priešpriešinio eismo kontaktinio tinklo.

Policija aiškinasi tikslias įvykio aplinkybes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA