Mokymų akademijoje „kokìbe“ sausio mėnesį startuoja dvi mokymo programos | Kas vyksta Kaune

Mokymų akademijoje „kokìbe“ sausio mėnesį startuoja dvi mokymo programos

Organizatorių nuotr.

„Talent Garden Kaunas“ veikianti privati mokymų akademija „kokìbe“, skirta grupėms ar individualiam mokymuisi, sausio mėnesį visus, kuriems reikia realių praktinių žinių darbui, kviečia į „Adobe Photoshop“ ir Prekės ženklo kūrimo kursus.

Iš viso siūlomi 7 mokymų kursai

„Po dešimtmečio darbo reklamos srityje įkūrėme pirmąją tarptautinę bendradarbystės erdvę Kaune ir subūrėme čia kūrybos industrijose dirbančių žmonių bendruomenę. Dažnai būtent šie žmonės ieškodavo mokymų ar kursų, kurie neatimtų per daug laiko, būtų praktiniai ir padėtų įgyti realias žinias, reikalingas kasdieniam darbui. Taip prieš 1,5 m. startavo pirmasis mūsų kursas – „Adobe Photoshop“, – pasakoja akademijos vadovas Artūras Bulota. – Pradėjome nuo dviejų pilnų grupių, į kurias net netilpo visi norintieji. Mokėmės nuo pat pradžių praktinio „Photoshop“ naudojimo – nuo įrankių iki labai naudingų „tips and tricks”. Po kurso gavome labai gerų atsiliepimų, kai kurie dalyviai net pakeitė profesiją ar gavo norimą darbą. Šį sausį paruošime jau 8-ąjį „Photoshop’o“ kursą – tai kol kas didžiausias mūsų mokymų hitas“.

Pasak A. Bulotos, po pirmo „Photoshop“ kurso atėjo supratimas, kad žmonėms reikia būtent tokio mokymo – realių žinių, koncentruotų į esmę. Jie nuolat sulaukdavo pasiteiravimų apie kitus kursus ir pagal tai susiformavo lektorių komanda, kuri turi didžiulę patirtį dizaino, rinkodaros, komunikacijos ir fotografijos srityse. Iš viso buvo sukurti 7 mokymų kursai. „Visi jie jau išbandyti su realiomis auditorijomis ir ištobulinti optimaliam mokymui. Kursų metu mokomės naudoti konkrečiais įrankiais („Adobe Photoshop“, „Adobe Lightroom“) arba sujungiame teorines rinkodaros ir dizaino žinias su įrankių naudojimu, o viską iliustruojame realiais pavyzdžiais iš mūsų darbo“, – apie kursų esmę pasakoja A. Bulota.

Nuo universitetuose ar kitose mokymo įstaigose siūlomų programų „kokìbe“ kursai skiriasi tuo, jog 80 proc. mokymų sudaro praktika. „Atėję mokytis beveik iš karto pradedate daryti realius darbus, o ne klausote teorinės informacijos. Mes realiai žinome, ko reikia dirbant dabartinėje rinkoje ir ko visiškai nereikia. Todėl nenarstome kiekvieno įrankio ar nekalbame apie tai, ko gyvenime nenaudosite. Baigę kiekvieną kursą išeinate ne tik su pažymėjimu, bet ir su realiais darbais, kuriuos padarėte patys – nuo plakato iki savo tinklalapio dizaino, kuriuos galite parodyti potencialiems darbdaviams“, – teigia A. Bulota.

Apie kursų organizavimo principus

Ilgiausi kursai trunka vieną mėnesį, užsiėmimai vyksta 2 kartus per savaitę, o taip pat savarankiškai reikia atlikti namų darbus, kurių užduotys aptariamos pamokose. Kursus dažniausiai veda du lektoriai, kurie visuomet pasiruošę padėti asmeniškai kiekvienam, nes dirbama nedidelėse grupėse – didžiausia grupė yra 12-18 žmonių. „Kadangi grupės nedidelės, individualizuotos, galime skirti laiko kiekvienam dalyviui. Kiekviena programa yra lanksti – atsižvelgiame į bendrą tempą, kuris tinka grupei ir lūkesčius, dėl kurių bendrai sutariame kurso pradžioje“, – pasakoja akademijos vadovas.

Iki šiol „kokìbe“ komandą sudarė 4 lektoriai, tačiau neseniai prie komandos prisijungė dar du, kurie dirba su socialiniais tinklais ir internetiniais projektais. Visi lektoriai turi labai skirtingą patirtį, daugiausiai reklamos ir komunikacijos srityse – nuo realaus darbo reklamos agentūrose iki individualių projektų. Visi lektoriai ir toliau dirba reklamos srityje, kaip laisvai samdomi profesionalai, todėl puikiai suvokia realią rinkos situaciją ir turi reikalingas žinias bei žino tendencijas, kurios vyrauja.

Daugiau apie „kokìbe“ lektorius rasite čia.

Nauji kursai prasidės nuo sausio mėnesio

Sausio mėnesį „Talent Garden Kaunas“ renkamos grupės „Adobe Photoshop“ ir Prekės ženklo kūrimo kursams.

Abi programos truks vieną mėnesį, iš viso 4 savaites po 2 užsiėmimus per savaitę. Pamokos pradedamos 18:30 val. Užsiėmimai vyksta „Talent Garden Kaunas“ patalpose, Laisvės al. 59 – 3 a. Abiejų kursų kaina asmeniui yra 159 eur.

„Adobe Photoshop“ kursas prasidės sausio 9 d., daugiau informacijos čia.

Prekės ženklo kūrimo kursas prasidės sausio 19 d., daugiau informacijos čia.

Iš viso „kokìbe“ siūlo septynis mokymų kursus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA