Nenustebkite: sekmadienį Rotušės aikštėje dings apšvietimas | Kas vyksta Kaune

Nenustebkite: sekmadienį Rotušės aikštėje dings apšvietimas

Asociatyvi nuotr. /R. Tenio nuotr.

„Norime įteikti Kauno miestui ir miesto svečiams nuoširdžią dovaną“, – teigė vienas iš sekmadienį įspūdingą dovaną miestui ketinančių iniciatyvių kauniečių.

Jau rytoj, sekmadienį, 18 valandą Rotušės aikštėje vyks renginys, vadinamas viena didžiausių šių metų kalėdinio laikotarpio staigmenų. „Rotušės aikštėje išvysite tokius elementus, kurie Lietuvoje dar niekada nebuvo sujungti į vieną šou. Būgnininkai – perkusininkai, gatvės šokėjai, šou baleto su ugnimi atlikėjai – tik dalelė visos staigmenos“, – pasakojo iniciatyvoje dalyvausiantis „Ugnies valdovų“ vadovas Saulius Venclauskas.

„Kiekvienais metais parduotuvės vis anksčiau primena žmonėms apie artėjančią Kalėdų karštinę. Visas dėmesys nukreipiamas į materialius dalykus – lentynose išsidėlioja dovanų rinkiniai, blizgantys žaisliukai bei spalvotos lemputės. Žurnalai pateikia patarimus, kaip išrinkti geriausią dovaną savo draugams ir artimiesiems“, – kalbėjo reginio iniciatorius Mindaugas Ganusauskas. „Vis tik svarbiausia yra ne materialios dovanos, tačiau jausmai ir žmonių artumas“, – teigė jis ir pridūrė, jog iniciatyvos tikslas ir yra padovanoti kauniečiams teigiamas, nuoširdžias emocijas.

Renginio organizatoriai taip pat intriguoja, jog pasirodymo metu Rotušės aikštėje net penkiolikai minučių dings visas apšvietimas. Todėl telieka sekmadienį 18 valandą ateiti ir pažiūrėti, kokią įspūdingą dovaną miestui paruošė aktyvistai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA