Surengtas rimtas greičio matavimo reidas: daugiausiai kliuvo prabangių automobilių vairuotojams | Kas vyksta Kaune

Surengtas rimtas greičio matavimo reidas: daugiausiai kliuvo prabangių automobilių vairuotojams

R. Tenio nuotr.

Penktadienį policija Kaune surengė reidą. Pareigūnai popiet išsidėstė Tunelio gatvėje ir ėmėsi tikrinti vairuotojus, ar nevykdomi greičio pažeidimai.

Ši gatvė pasirinkta atsižvelgiant į transporto priemonių eismo intensyvumą bei į tai, kad pastaruoju metu joje įvyko keletas eismo įvykių, kurių metu nukentėjo pėstieji.

Tiesa, ką tik pradėjus reidą, pareigūnams teko persikelti kitur, nes sulaukė priekaištų iš vienos įmonės savininkų, kad klientams nesudarytų nepatogumų. Policininkai, fiksavę pažeidėjus vienos parduotuvės aikštelėje, turėjo pakeisti vietą.

Reidas netrukus Tunelio gatvėje intensyviai vyko toliau, tačiau dėl gatvėje susidariusių spūsčių pažeidėjai pasipylė tik prieš 16 valandą.

Reido metu pareigūnams įkliuvo daugiausiai prabangių markių automobilių vairuotojai. Kaip portalui „Kas vyksta Kaune“ teigė Saulius Kasiulynas, reido metu iš viso buvo nubausta 17 vairuotojų.

Trylika jų leistiną greitį viršijo 20, dar trys – daugiau, nei trisdešimčia kilometrų per valandą. Vienas iš šių, itin skubėjusių, vairuotojų neturėjo ir teisės vairuoti transporto priemonę.

Vienai vairuotojai teko sumokėti baudą už tai, kad keliavo neprisisegusi saugos diržu.

Reido metu užfiksuota ir avarija, kilusi dėl vairuotojų išsiblaškymo, rašo portalas DELFI. Pareigūnai paprašė dviejų automobilių savininkų pasitraukti nuo įvažiavimo į aikštelę ir vienas jų kliudė kito priekinę dalį.

Avarijos kaltininkas, „Mazda“ markės automobilį vairavęs garbaus amžiaus vyriškis, DELFI žurnalistams teisinosi, jog „BMW“ , kurį kliudė, „tiesiog nepastebėjo“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA