Kauniečiai vaizdą K. Baršausko gatvėje praminė „geležinės užtvaros sunaikinimu“ | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai vaizdą K. Baršausko gatvėje praminė „geležinės užtvaros sunaikinimu“

Skaitytojo nuotr.

Kauniečiai pamažu pradeda prisitaikyti prie piko metu miestą sukaustančių spūsčių, tačiau priprasti prie vairuotojų kultūros stygiaus turbūt nepavyks niekada.

Į portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi net keletas vairuotojų, kurie atsiuntė nuotraukas iš K. Baršausko gatvės. Čia prieš keletą mėnesių buvo įrengtas naujas ženklas, draudžiantis visiems, atvažiuojantiems nuo stoties pusės, sukti į Slėnio gatvę, tačiau vairuotojams jo nepaisant teko įrengti ir fizinius atitvarus.

Šiuo metu šie atitvarai – gerokai apgadinti. „Nuotraukas pavadinau „Geležinės užtvaros sunaikinimu“, – teigė vienas vairuotojų, pasidalinusių nuotraukomis.

Pasak jo, piko metu šioje vietoje vairuotojai itin retai susimąsto apie savo ir kitų eismo dalyvių saugumą, pirmenybę teikdami greičiui ir įpročiams. „Piko metu – siaubas, kas dedasi šioje vietoje. Iki avarijos – vienas žingsnis… Vienos mašinos suka, kitos pypia, kažkoks chaosas“, – teigė vyras ir retoriškai svarstė, ar nebūtų laikas sutvarkyti šią vietą.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ primena, jog šių į Slėnio gatvę draudžiančių sukti priemonių tikslas – sumažinti spūstis, susidarančias Tunelio ir K. Baršausko gatvėse.

Tiesa, dar prieš fizinių atitvarų įrengimą policijos pareigūnai jau buvo nusivylę vairuotojų sąmoningumu – buvo pastebėta, kad vairuotojai ženklą, draudžiantį sukti į kairę „pastebi“ tik tuomet, kai sankryžą stebi pareigūnai, kitais atvejais naujai atsiradusių draudimų nepaiso, dėl to ir teko įrengti fizinius užtvarus.

Tačiau atrodo, jog net ir fiziniai atitvarai vairuotojų, vis dar nepripratusių, kad nuo vasaros pradžios apsisukti galima tik prie prekybos centro „Molas“ įrengtoje sankryžoje ar 6-ojo forto žiede, nesustabdo.

[susije_video kurie=””]

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA