Kaunietis: toks tilto tvarkymas – pasityčiojimas iš eismo dalyvių | Kas vyksta Kaune

Kaunietis: toks tilto tvarkymas – pasityčiojimas iš eismo dalyvių

R. Tenio nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pasipiktino, jog P. Vileišio tilto tvarkymo darbai vykdomi net tada, kai automobilių srautas šioje vietoje – itin didelis.

„Sudėtingo pralaidumo Kauno miesto vietoje UAB „Kauno tiltai“ organizuoja tilto valymo/tvarkymo darbus piko metu!“ – rašė Vytenis. „Tai sukelia ne tik eismo kamščius, bet paralyžiuoja viešojo transporto judėjimą. Toks aplaidumas pasibaisėtinas ir tai – pasityčiojimas iš eismo dalyvių“, – pasakojo jis.

Vyro nuomone, tokie darbai turėtų būti vykdomi tuo metu, kai eismas itin mažas ir eismą reguliuoti kitaip, nei tai yra daroma šiuo metu.

„Reikia organizuoti tokius darbus, kada eismas šioje vietoje – minimalus. Uždėti apsauginius tinklelius tvarkymo zonoje, o ne užtverti vieną (iš dviejų tos pačios krypties eismo juostų) juostą ir taškyti pravažiuojančias mašinas atkibusiais betono gabaliukais ir purvais“, – laiške teigė portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Kauno miesto savivaldybės atstovai, sužinoję apie problemą, teigė, jog paragino darbus atliekančią bendrovę dirbti ne piko metu. „Kauniečių atsiprašome už laikinus nepatogumus“, – teigė Kauno miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo užfiksuotais vaizdais ar perduoti informaciją apie įvykius Kaune, rašykite specialios funkcijos „Pranešk naujieną“ pagalba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA