Moksleivius kviečia savaitę pabūti Policijos mokyklos kursantais | Kas vyksta Kaune

Moksleivius kviečia savaitę pabūti Policijos mokyklos kursantais

Organizatorių nuotr.

Šią vasarą, birželio 27–liepos 1 dienomis, Lietuvos policijos mokykla (toliau – LPM) pirmą kartą organizuos vasaros stovyklą „Kursantas savaitei“, skirtą visiems šalies moksleiviams.

„Policijos pareigūno profesija dažnam jaunam žmogui atrodo paslaptinga, įdomi, darbas kupinas veiksmo. O kokia gi realybė? Mokykla nusprendė plačiai atverti duris ir atskleisti mūsų policijos kursantų kasdienybę. Šioje stovykloje moksleiviai turės unikalią galimybę „paragauti“ kursantų duonos“, – pasakojo LPM viršininkas Algirdas Kaminskas.

LPM vadovas įsitikinęs, kad jaunimas vasaros atostogas ir savo laisvalaikį turi leisti turiningai. „LPM stovykloje „Kursantas savaitei“ moksleiviai galės ne tik susipažinti su profesija, mokymosi baze, mokytis iš geriausių šalies pareigūnų, bet ir smagiai praleisti laiką“, – teigė A. Kaminskas.  

Informacija apie LPM stovyklą „Kursantas savaitei“

Stovykloje galės dalyvauti 10-12 klasių moksleiviai, sulaukę 16 ir daugiau metų, sveiki ir sportiški bei labai motyvuoti.

Stovykla nemokama. Atvykimas į stovyklą – birželio 26 d., nuo 15 iki 17.30 val. Dalyviai į stovyklą atvykti ir pasirūpinti pirmo vakaro vakariene turės patys. Taip pat dalyviai turėtų iš anksto  pasirūpinti sveikatos draudimu stovyklos laikotarpiui bei pateikti gydytojo pažymą (forma 027-1/a).

Visi norintys dalyvauti stovykloje, turi kreiptis į atsakingus asmenis apskrityje, kurioje gyvena.

Kontaktinis asmuo Kauno apskr. – Reda Antanavičiūtė (el. p. [email protected]).

Moksleiviai, norintys dalyvauti vasaros stovykloje „Kursantas savaitei“ užpildytą anketą ir motyvacinį laišką tema „Kodėl verta rinktis pareigūno kelią“ turi atsiųsti iki 2016 m. birželio 1 d.

Stovykloje dalyvaus tik 20 labiausiai motyvuotų moksleivių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA