Legendinė vieta, kuriai Kauno jaunimas jaučia nenugalimą trauką | Kas vyksta Kaune

Legendinė vieta, kuriai Kauno jaunimas jaučia nenugalimą trauką

Stopkadras

Kaune yra viena vieta, kuriai jaunuoliai jaučia nenugalimą trauką. Čia skiriami pasimatymai, čia vėlyvais vakarais juda Kauno jaunimas, norintis praleisti laisvalaikį su bendraminčių kompanija gryname ore.

„Ką veikiam vakare? Varom į marių aikštelę“, – vienbalsiai nusprendžia jaunuolių kompanija, susitikusi miesto centre ir automobilių kolona pajuda Petrašiūnų link.

Nors šioje vietoje ir įrengtos vaizdo kameros, kurių dėka pavyko pažaboti jaunuolių siautėjimą, kai demonstruojami vairavimo sugebėjimai ir automobilio galimybės, kauniečiai toliau renkasi šią vietą kaip pagrindinę susibūrimo vietą Kaune.

Ne paslaptis, kad čia dažni svečiai – ir Kauno apskrities policijos patruliai, prižiūrintys viešąją tvarką. Dažnai naktimis ties T.Masiulio gatve rengiami blaivumo patikrinimo reidai, norint įsitikinti, kad vairuotojai nevartoja alkoholinių gėrimų ir po to nesėda už automobilio vairo.

Pareigūnai taip pat tikrina, ar jaunuoliai nevartoja draudžiamų priemonių, pavyzdžiui narkotinių medžiagų.

Tačiau nors policija šioje vietoje lankosi dažnai, kauniečiai neapleidžia šios pamėgtos vietos prie pat Kauno marių.

Norintys daugiau romantikos ir ramybės, renkasi aikštelę ties Pažaislio vienuolynu, tačiau čia vakaroti galima tik iki 22 valandos, mat praėjusiais metais, norint suvaldyti naktines jaunimo linksmybes, įrengti stovėjimą nakties metu draudžiantys ženklai.

Vėlyvą penktadienio vakarą apsilankius Kauno marių aikštelėje, jau buvo sunku rasti laisvą tarpą priparkuoti automobilį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA